Mam ochotę się ukulturalnić któregoś z wymienionych dni. Może byśmy się spotkali w jakiejś bibliotece?
Warszawa, 28, 29, 30 lipca 2011
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Jeśli fabuła wciągnie, może się tym skończyć.
Gdzie by tu... Nie mam jeszcze karty w Odessie na ten przykład ani w Czarnej Koszuli. Zawsze można by też coś czeskiego poczytać.
W sumie ta Odessa mnie ciągnie. Blisko mam, a jakoś nie mogę się zebrać, może wespół w zespół się uda.Comment
-
Ja do Odessy to niechętnie, chyba że niezbyt późno.
Czarna Koszula może być, czeska czytelnia też jak najbardziej.Comment
-
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Czyli na ewentualne spotkanie forumowe zostaje mi piątek. Poobserwuję zatem wątek i zobaczę, jaka koncepcja się wyklaruje.Comment
-
Pasuje mi piątek po godzinie 22.00 (hehehe co Żą ) po odstawieniu rodziny na pociąg nad morze i zostaniu słomianym wdowcem"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wątroba rośnie od tego ruszenia w warszawskim narodzie!
Czyli roboczo sobota grił dżi brasił (ale trzeba chyba u źródła potwierdzić), a w piatnicu? "Ja w piatnicu ljublju", jak śpiewał de kjur. Albo miejsce, z którego nas zbyt wcześnie nie wygonią, albo miejsce w centrum, z którego blisko będzie, w sumie nie wiem dokąd, bo wszędzie lechostan i żywiecczyzna.Comment
Comment