Cholera, same plotki ciągle. Jak to jest, że jutro start a jeszcze nigdzie nie ma oficjalnej informacji
Warszawa, 28, 29, 30 lipca 2011
Collapse
X
-
Potwierdzam, oficjalny start Brasila przewidziany jest na 18.Last edited by docent; 2011-07-30, 08:52.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam, oficjalny start Brasila przewidziany jest na 18.
Comment
-
-
No i spotkaliśmy, ale byliśmy zbyt leniwi na wpierdol
Jednak o 21 otworzyli...
Choć niedoróbek mnóstwo (drzwi nie wiadomo dokąd zaklejone folią, zapchane kible, w męskim zwisające kable(mam nadzieję, że nie pod prądem - nie sprawdzałem
)
Jedzenie podobno dobre - oceni Becik ze swoją Lepszą Połową, bo dzielnie pałaszowali.
Piwo - pils i koźlak poprawny, pszenica fatalna.
Wszechogarniający bałagan, nikt nie panował nad zamówieniami, jedna wielka prowizorka, ale dzięki temu czułem się jak w domu
Niezaprzeczalny plus - możliwość zamówienia zestawu 3 x 0,3l (pils, pszenica, koźlak) za 15 zeta - mi zgodnie z panującym bałaganem trafił się zestaw pils, pils, koźlak, na co w związku z "jakością" pszenicy nie narzekałem - gorzej miał Fuliano - On dostał dwie pszenice i koźlaka
Ogólnie - jest potencjał, jak wszystko okrzepnie, może to być całkiem fajne miejsce.
P.S. Piwo 0,4l niezależnie od stylu - 8 PLNLast edited by iron; 2011-07-30, 22:38.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziP.S. Piwo 0,4l niezależnie od stylu - 8 PLN
Następna pszenica powinna być lepsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi- gorzej miał Fuliano - On dostał dwie pszenice i koźlaka
Comment
-
-
Pajda chleba nas urzekła ale podobno była jako przystawka w cenie dania
Takiego chaosu jeśli chodzi o obsługę to dawno nie widziałem. Generalnie można było wyjść bez płacenia. A menago widziany też w łódzkim de Brasil spokojnie odwalał pogaduchy przy stolikuNastępnym razem za takie coś wpierdol
A pils i koźlak bardzo w porządku.
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Aha, pytanie do tych co zostali. Przynieśli sześć (lub osiem) dań na stół?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziAha, pytanie do tych co zostali. Przynieśli sześć (lub osiem) dań na stół?Może one do tego chleba miały być?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment