Cholera, same plotki ciągle. Jak to jest, że jutro start a jeszcze nigdzie nie ma oficjalnej informacji
Warszawa, 28, 29, 30 lipca 2011
Collapse
X
-
Potwierdzam, oficjalny start Brasila przewidziany jest na 18.Last edited by docent; 2011-07-30, 08:52.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
No i spotkaliśmy, ale byliśmy zbyt leniwi na wpierdol
Jednak o 21 otworzyli...
Choć niedoróbek mnóstwo (drzwi nie wiadomo dokąd zaklejone folią, zapchane kible, w męskim zwisające kable (mam nadzieję, że nie pod prądem - nie sprawdzałem)
Jedzenie podobno dobre - oceni Becik ze swoją Lepszą Połową, bo dzielnie pałaszowali.
Piwo - pils i koźlak poprawny, pszenica fatalna.
Wszechogarniający bałagan, nikt nie panował nad zamówieniami, jedna wielka prowizorka, ale dzięki temu czułem się jak w domu
Niezaprzeczalny plus - możliwość zamówienia zestawu 3 x 0,3l (pils, pszenica, koźlak) za 15 zeta - mi zgodnie z panującym bałaganem trafił się zestaw pils, pils, koźlak, na co w związku z "jakością" pszenicy nie narzekałem - gorzej miał Fuliano - On dostał dwie pszenice i koźlaka
Ogólnie - jest potencjał, jak wszystko okrzepnie, może to być całkiem fajne miejsce.
P.S. Piwo 0,4l niezależnie od stylu - 8 PLNLast edited by iron; 2011-07-30, 22:38.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Pajda chleba nas urzekła ale podobno była jako przystawka w cenie dania
Takiego chaosu jeśli chodzi o obsługę to dawno nie widziałem. Generalnie można było wyjść bez płacenia. A menago widziany też w łódzkim de Brasil spokojnie odwalał pogaduchy przy stoliku Następnym razem za takie coś wpierdol A pils i koźlak bardzo w porządku.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Aha, pytanie do tych co zostali. Przynieśli sześć (lub osiem) dań na stół?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Comment