Cześć, proponuję spotkanie sekcji wielkopolskiej w Poznaniu w piątek (26 sierpnia) wieczorem (czyli np. 19 lub 20:00). Co Wy na to?
26.08. - spotkanie sekcji poznańskiej
Collapse
X
-
26.08. - spotkanie sekcji poznańskiej
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Tagi: brak -
Odzew, że łomatko... niestety na 99,99% nawet ja nie będę mógł z uwagi na uwagę... obowiązki zatrzymają mnie w Gli przynajmniej do soboty"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare. -
Przykro mi, ale jestem na wakacjach. Przyjedźcie do mnie, do browaru w Dalesicach w Czechach na dobrego czeskiego leżaka. Do wyboru svetle: Dalesicka 11 i Majovy leżak 12 oraz Fledermaus czyli cerna 13.
Proponuję spotkanie przesunąć na jesień, jak skończą się wakacje.Comment
-
Fakt, szału i lasu rąk nie ma... Wedle mej pamięci w przeszłości spotkania piwowarów i kolekcjonerów wielkopolskich, to było coś. Ja wiem, że mnie dawno wśród żywych nie było, a do tego większość osób celebruje wakacje, ale mimo wszystko!
Jakieś sugestie lokalowo-piwne dla mojego ewentualnego picia w samotności?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Comment
-
Anteks> W takim momencie???
Brew>
Wystarczył lekki szantaż emocjonalny, żeby wątek ożył - ciekawe...
Ostatnimi 2 razami w Poznaniu to mój żołądek i oczy zaznały tylko kawiarni i restauracji bez piwa (albo bez niczego godnego uwagi), więc nie jestem w temacie, gdzie się teraz chodzi.
W sekcji "piwo gdzie" widzę, że może być coś do wypicia w Old School Pub i Amore del Tropico.
A istnieje jeszcze ten bar piwny wyłącznie dla tubylców co to gdzieś w podziemiu/przyziemiu był? Nie pamiętam, jak się toto nazywało, ale ceraty na stołach były.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Dobrze. To o 20:00 tam. Do zobaczenia się z piwoszami pojutrze!
Dostęp do netu mam tylko do czwartku wieczorem, więc jakby co, to tel.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
A ja nadal w pracy siedzę więc nie pojawię się niestety - mam wrażenie, że przed 5 dniami urlopu tyle samo muszę odpracować w ramach przygotowań do niego a i tak pewnie ktoś będzie próbował dzwonić w trakcie urlopu...Pozdrawiam, MaciekComment
Comment