Stoit.
Warszawa, 17 września 2011
Collapse
X
-
Nu to ja uhażu c damoj - mnie nużno idti pjeszkom
Listki MZA oczjeń dorogojebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
I jeszcze mi się Dorota za plecami umawia z bandą (dwuosobową ale zawsze!) pijanych facetów. To forum jest skandaliczne.
Niestety jest szansa, że też zajrzę, koło 20.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze mi się Dorota za plecami umawia z bandą (dwuosobową ale zawsze!) pijanych facetów. To forum jest skandaliczne.
Niestety jest szansa, że też zajrzę, koło 20.
Comment
-
-
Gdyby ci się chciało przyjść to byś się dowiedział.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Jak zwykle temat spotkaniowy zakładany jest z duuuużym wyprzedzeniem...
Ale i tak bym nie poszedł, nawet gdyby był tydzień wcześniejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
A o spontanen zi słyszen? Phi(en).
Jak to w Warszawen, zgłaszen cwaj, komen zeks, jeśli nie acht. Trzepoczące skrzydełkami drożdże spontanicznej fermentacji rządzen i był jeszcze ajnen gute tekst, któren Komar niech przypomnen, bo się normalnie zachlasten...
Ising jong (tego języka chyba tu jeszcze nie było).
Comment
-
-
Nie pamiętam! Ale dobra była relacja z meczu Irlandia - Polska Północna.
A Dorota dotarła z koleżanką.
Multitap Crawl
Comment
-
Comment