Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
-
-
Czy Weizen jest na pewno dobrym pomysłem? Ja bym np. wypił sobie połotmave z beczki chętniej o tej porze roku...
I jeżeli nie będzie deklaracji nt. piwa z neuzelle, przywiozę 5 porterów na wymianę.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Weizen jest na pewno dobrym pomysłem- rano w sobotę będzie wchodził na śniadanie jak złoto
Co do portera, to ja, oczywiście, wymieniam na zamówioną wędzonkę z Kocoura (Grodziczki) - mam 1 litr i mniej nie wezmę w zamian
Co mi przypomina: będzie jeszcze 5 x 1 l Kocoura dla uczestników, składka na miejscu.Last edited by Marusia; 2011-11-07, 21:46.
Comment
-
-
Wpisać mnie na listę główną, tylko mnie."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Uaktualnienie:
1. Bomba a.k.a. Margosporter
2. Dadek a.k.a. Malcolm Young
3. Docent a.k.a. Solona Pszenica
4. Iron a.k.a. Niedosrzyżony Dresiarz
5. Marusia a.k.a. Sierota
6. Slavoy a.k.a. Doktor Amnezja
6,5. Gromit a.k.a Irytujący Potykacz
7. VanPurz a.k.a. Zythum
8. Wujek Satyr a.k.a. Barabasz
9. Żąleną a.k.a. Veguerilla
10. Chemmobile a.k.a. Chemmodziad
11. Chemmobilowa a.k.a. Chemmolady
12. Jackson a.k.a. Bez Pindola
13. Fteo a.k.a. Pilot Bez Drążka
14. Zgroza a.k.a. Duński Szpieg
15. Koleżanka Dadka
16. Kolega koleżanki Dadka
17. Fidoangel
Comment
-
-
Sami twardzieleVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziNie liczy się ilość, tylko jakość!Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJak pisałem, akceptuję wszystko in blanco.
To ile nas w końcu będzie? Pogubiłem się już w tych zapowiedziach i odwołaniach... No dobra, nie chce mi się podliczać. Może samo się podliczy.
nie wlasciwa strona , portera i zagryzac mysliwska-jalowcowaHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKolejna wersja zdarzeń piwnych:
Stout Primator 30 l165 zł
Weizen Primator 30 l165 zł
Litovel jasny 50 l 100 zł
+ wycieczka do Bromova, ale nie po kegi, tylko po PETy: 20 z 1,5 l przekrój Opata.
Co Wy na to?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi.... Już widzę tego rżniętego stouta z pszenicąVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA dobre to jest? I jak to robić fachowo?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziJuż widzę tego rżniętego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTego punktu programu na pewno nie zabraknie... Ale tu poszedłbym w ilość (to do Fteo).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziLiczba samic nie musi być problemem, jeśli udostępnione zostaną wszystkie wejścia (i wyjścia).
Czas chyba kończyć ten wątek, bo zieloni się nami zajmą, a im to wszystko jedno, czy samiec, czy samicaLast edited by iron; 2011-11-08, 01:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment