Czy ktoś byłby chętny odebrać nas z ronda w Walimiu o 14.50 i podrzucić do Rzeczki? Znalazłem wcześniejszy bus, ale tylko do Walimia właśnie. Co prawda te 5 km w pięknych okolicznościach przyrody nie będzie straszne, ale autkiem zawsze szybciej
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile
Czy ktoś byłby chętny odebrać nas z ronda w Walimiu o 14.50 i podrzucić do Rzeczki? Znalazłem wcześniejszy bus, ale tylko do Walimia właśnie. Co prawda te 5 km w pięknych okolicznościach przyrody nie będzie straszne, ale autkiem zawsze szybciej
Ja będę przejeżdżał, ale pełny. Jak dotrwam to może zjadę po Was. Niestety nie mogę obiecać
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
Witam Szanowne Grono.
Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
Comment