My już w domciu. Aaaale nuda była
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziA piwa Wam nie brakło? Po niepokojących wyliczeniach Docenta o tym, że już w sobotę rano braknie, martwiłem się o Was cały weekend!MM961
4:-)
Comment
-
-
Nie było dobrze, nuuuuuuda jak byk, piwa ciepłe i niesmaczne, ludzie jacyś tacy dziwni a do tego cały czas lało jak z cebra...
No chyba, że ktoś ma inne zdanie"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNie było dobrze, nuuuuuuda jak byk, piwa ciepłe i niesmaczne, ludzie jacyś tacy dziwni a do tego cały czas lało jak z cebra...
No chyba, że ktoś ma inne zdanie
Brak jezioru , brak browaru zwiedzaniu, brak "beczku porteru".
Nuda przeokrutna , zmusila mnie do szybszego zintegrowania sie z powierzchnia plaska czteronozna.
I gdyby Fteo-jackson nie zabrali mnie na przebiezke po gorkach, to nie wiem po co jechalem.
Zimna zurkopodobna maz to sobie w domu zrobie , taniej.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Co Wy wiecie o nudzie
Już po 8,5 godzinnej jeździe dotarłem do domu
Powrót zaczął się fajnie - OS-em Walim - Rościszów - bardzo malownicza droga, tylko Żą marudził, że za wolno i bez driftu Do Bełchatowa też było w miarę porządnie. Postanowiliśmy zaryzykować gierkówkę, ale jak zaraz po skręcie natrafiliśmy na korek to zawróciliśmy.
Plan b zakładał jazdę z Piotrkowa przez Sulejów, Opoczno. Nowe Miasto, Grójec, opłotkami do Piaseczna i do Warszawy.
Plan był bardzo dobry - ale miał jeden minus - między Piotrkowem a Opocznem natrafiliśmy na trzy wachadła, W jednym z nich utkneliśmy na dobre 40 minut, dzięki czemu Żą nie zdążył na piłkę - zabrakło 15 minut... Pocieszeniem był fakt, że ci co jechali w drugą stronę i byli na końcu kolejki zapewne jeszcze tam stoją - korek miał z 10 kilometrów
A sam zlot - NUDA do kwadratu
I tylko sobotnia wycieczka na Wielką Sowę i do schroniska Sowa w poszukiwaniu Wiedźmy z Rzeczki boleśnie obnażyła nasze braki kondycyjne...Last edited by iron; 2011-11-13, 20:51.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzitrzy wachadła
Miałem w głowie zestaw bon motów z wyjazdu, którymi chciałem podsumować tenże, ale wszystko ewaporowało. Powiem więc tylko: Dadek, następnym razem wyrżnij na zadek!
Dzięki za zabawę, poszukiwania wiedźmy z Rzeczki, piwne protest songi do melodii AC/DC, napady ciecia i bziubzianie (to dla dresmobilowego radia z zacięciami didżejskimi). Czyli klasycznie, ktomawiedziećtenwie, więc nie wiem, po co to w ogóle piszę na forum ogólnym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziFCJP, chyba że miałeś na myśli wąchadła.
(...)
Walim na żądaniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ah, jak ja lubie te poniedziałkowe powroty do wawki w okolicach 5:40. Tym razem jednak nie piszę z roboty więc odpada wpis w temacie "Jaki jestem gość".
Piwa właściwie starczyło na styk. Ja przezornie przemieściłem się w niedzielę do WRO gdzie w Lamusie znów zetknąłem się z dadkiem, struśką i mariolą vel levarem, w Czeskim z Bombą, a w ZUP-ie z Darkiemd
Foty może będą wrzucone jeszcze dzisiaj, coverove lirycsy spisane pieczołowicie na karteluszkach udostępnione zostaną na Zlocie kolejnym, na którym cieciu może dojdzie do muzy na literę C (czyli CA/CD)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi(...)w niedzielę do WRO gdzie w Lamusie znów zetknąłem się z dadkiem, struśką i mariolą vel levarem, w Czeskim z Bombą, a w ZUP-ie z Darkiemd"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Foty dostępne już na Picasie. Jakoś wyszło więcej widoczków niż czystej akcjiPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
-
Zapomniałem dodać, że ten minizlot był tak zły i intensywny, jak prawdziwy ruchający kozła metal z piekła
Wielkie dzięki Marusiu i Slavoyu za organizację, uczestnikom za towarzystwo, a Żąlenu za pilotowanie i obsługę bziubziaczabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa wstępnie na wszelki wypadek zarezerwowałam póki co 15 miejsc
Ma się to wyczucie - podziwiambigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment