W ramach "atrakcji" powinniśmy zwiedzić jakiś browar, tylko żadnego nie ma pod ręką (chyba, że Broumov, albo inny zagramaniczny)
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziRzeczka jest do dupy. Dojazd kiepski, z pogodą może być różnie, a poza ośrodkiem atrakcji nie ma żadnych.MM961
4:-)
Comment
-
-
Ośrodek jest położony bardzo blisko szczytu Wielkiej Sowy - spacerek 20 minut.
A atrakcją będziemy sami dla siebie
Sztolnie można odwiedzić, ja tam byłam 2 razy, ale mogę jeszcze raz.
Comment
-
-
To ja pomarudzę trochę.
Wolałbym zuuuo, ale w bardziej dogodnej lokalizacji. Toż to dokładnie jak do Lwówka dojazd. Dla mnie raczej zbyt odległa eskapada jak na wyjazd samochodem
Komunikacją to już wogóle by mi się nie chciało.
Poproszę o modyfikację ankiety!!!." Jestem zainteresowany, ale w innej lokalizacji"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi... Niedaleko w Sokołowsku ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOśrodek jest położony bardzo blisko szczytu Wielkiej Sowy - spacerek 20 minut.
A atrakcją będziemy sami dla siebie
Sztolnie można odwiedzić, ja tam byłam 2 razy, ale mogę jeszcze raz.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi(...) Nie wiedziałem, że taki hardkor ćwiczycie na zlotach.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo ja pomarudzę trochę.
Wolałbym zuuuo, ale w bardziej dogodnej lokalizacji. Toż to dokładnie jak do Lwówka dojazd. Dla mnie raczej zbyt odległa eskapada jak na wyjazd samochodem
Komunikacją to już wogóle by mi się nie chciało.
Poproszę o modyfikację ankiety!!!." Jestem zainteresowany, ale w innej lokalizacji"
I dojazd nie musi być łatwy i przyjemny - wtedy obecność na minizlocie lepiej smakuje
No i oczywiście najtwardsi z twardych forumowiczów (Marusia o 22giej jak zwykle ostatnio idzie spać, ale to już tradycja)
Oj się już podochociłem...Last edited by iron; 2011-09-19, 23:20.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo śmiała teoria. Drogą jest 27 km, skrótem przez góry jakieś 18 km. Nie wiedziałem, że taki hardkor ćwiczycie na zlotach.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
No i oczywiście najtwardsi z twardych forumowiczów (Marusia o 22giej jak zwykle ostatnio idzie spać, ale to już tradycja)
Comment
-
-
Sokolec jest blisko, ale zapieprzanie na cyku 3 km ostro pod górę do dawnej Marysieński czy Orła to również hardkor.
Te wiochy poza sezonami narciarskim i letnim są martwe, więc trudno tam liczyć na coś rewelacyjnego. Za to w Orle podobno jest Opat w różnych wersjach.
Więcej nie będę was zniechęcał, mnie i tak nie będzie. Mam już obstalowany wyjazd do torunia i Grudziądza.
Comment
-
-
Krzysiu, przestań pitolić, zazdrościsz i tyle
Info z Rzeczki: nocleg ze śniadaniem 35 zł. A śniadania to tam po byku mieli jak byliśmy rok temu.
Comment
-
-
Nie zazdroszczę. Przyznam, że miałem ochotę wpaść, ale wcześniejsze zobowiązania to uniemożliwiają. Sama lokalizacja nie budzi we mnie żadnych emocji, znam te okolice aż do znudzenia. Ja wybrałbym inne miejsce, ale to nie ma znaczenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKrzysiu, przestań pitolić, zazdrościsz i tyle
Info z Rzeczki: nocleg ze śniadaniem 35 zł. A śniadania to tam po byku mieli jak byliśmy rok temu.
Już się nie mogę doczekać...
P.S. Będę miał trzy miejsca w dresmobilu. Co do szczegółów wyjazdu, to oczywiście jeszcze nic nie wiem - poza tym co już sprawdziłem - pali 6-8 litrów benzyny w trasie (oczywiście jak się nie przegina, ale listopad to nie sezon na przeginanie)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment