Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziTo ja się wstępnie piszę na jedno z tych trzech miejscbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
To ja się wstępnie piszę na drugie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Tylko pamiętajcie o zimowych oponach, w listopadzie to już różnie może być, a to górki są.
Acha - tylko sobie nie wyobrażajcie, że te pokoje są z łazienkami za tą cenę
Comment
-
-
To ja trzecie chyba, że Żą weźmie swój albo co to wtedy aby rozładować tłok odstąpię za odpowiednią opłatą"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Aaa jak bez łazienki to nie jadę
Żartowałem, jakby ktoś miał wątpliwości.
Czyli santa skład w dresmobilu skompletowanybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Rozumiem, że ilość miejsc noclegowych jest ograniczona. Czy organizatorzy będą mieli coś przeciwko, jeśli pojawię się z moją lubą, która nie należy do sekty browar.bizowej?Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziCzy organizatorzy będą mieli coś przeciwko, jeśli pojawię się z moją lubą, która nie należy do sekty browar.bizowej?5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że ilość miejsc noclegowych jest ograniczona. Czy organizatorzy będą mieli coś przeciwko, jeśli pojawię się z moją lubą, która nie należy do sekty browar.bizowej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że ilość miejsc noclegowych jest ograniczona. Czy organizatorzy będą mieli coś przeciwko, jeśli pojawię się z moją lubą, która nie należy do sekty browar.bizowej?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziChemmo, a nie lepiej jak Ty zostaniesz tym razem w domu?
Bierz lubą, miejsc jest ok. 50, zatem raczej i tak nie zapełnimy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziJak bedzie gotowac i sprzatac
Comment
-
-
Nie będzie żadnego gotowania. Każdy przywozi swój wurst i bułki pod pachą, żeby jeszcze ciepłe były.
W takim razie w ankiecie ja i Kasia chemmobilowa przechodzimy do opcji "Jestem za i już się pakuję!" . Tym samym mamy już 10 zdeklarowanych na 100% osóbLast edited by chemmobile; 2011-09-21, 17:03.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment