Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzinie-e. Czyli jest gdzieś link. To udaję się w celu poszukiwawczym.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTylko pamiętajcie o zimowych oponach, w listopadzie to już różnie może być, a to górki są.
(...)
Oczywiście, że w listopadzie to już zimówki - odkąd mamy dwa komplety felg, to tylko zmiana kół
A ja z takim pytaniem - będziemy coś pili oprócz herbatki?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziŻem się był udał i żem nalazł. To ja rezerwuję wstępnie dwójkę
Aaaaa już jesteś a myślałem, że do pierwszej grupy powinieneś "wstąpić"Last edited by fidoangel; 2011-09-21, 19:11."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNo to wbijaj do ankiety bo fałszujesz rzeczywistość "ANkietową"Last edited by JAckson; 2011-09-21, 19:11.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA ja z takim pytaniem - będziemy coś pili oprócz herbatki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziChemmo, a nie lepiej jak Ty zostaniesz tym razem w domu?Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Wczoraj dzwonił Jarasty z informacją, że zostawi nam sprzęt do lania piwa w ośrodku (DZIĘ-KU-JE-MY!!!), żebyśmy nie byli uzależnieni od kranu w lokalu, zatem jakieś beki trzeba będzie zamówić
Ostatni dzień września poczynimy rezerwację na ilość osób, które są pewne, że przyjadą, pewnikiem jakaś przedpłata będzie w dobrym tonie. Natomiast inni, którzy się nie zmieszczą w terminie z deklaracją, będą mieli też możliwość udziału, oczywiście pod warunkiem, że będą miejsca w ośrodku.Last edited by Marusia; 2011-09-26, 11:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziprzedpłata będzie w dobrym tonie
Comment
-
-
Choinka u mnie sytuacja niepewna. Stare zobowiązania (też wyjazdowe). A z chęcią powitałbym kolejną dawkę nudnościTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziDzięki za zaproszenie do ustosunkowania w kwestii ewentualnego uczestnictwa w mini zuo.
Niestety urlop mam wyczerpany do cna. Odliczam dni do kolejnego września.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
O, dzięki za podbicie tematu. Jak tam reszta z listy poza spakowanymi - coś się wyklarowało? Powinnam dziś potwierdzić ilość miejsc.
Comment
-
Comment