Ma być niedrogo, z dogodnym miejscem ogniskowo-popijawczym i oczywiście domki w listopadzie odpadają, bo troszkę chłodnawo może być...
Z tym ogniskiem to może nie wyjść ze względów pogodowych. Rzeczka to już praktycznie góry. Z drugiej strony byłem kiedyś na lutowym grillowaniu, więc jak się chce, to można
Ja się piszę na Rzeczkę, o ile zmotoryzowani załoganci zabiorą mnie ze sobą z Wrocka lub Wałbrzycha. W przypadku Ustronia odpadają problemy z transportem publicznym.
Jeśli kogoś martwią sprawy transportowe, to na trasie Wałbrzych - Walim/Rzeczka powinny nadal dość często kursować prywatne busy.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Z tym ogniskiem to może nie wyjść ze względów pogodowych. Rzeczka to już praktycznie góry. Z drugiej strony byłem kiedyś na lutowym grillowaniu, więc jak się chce, to można
A widzisz, tu się mylisz - ognicho tam jest pod zadaszeniem i ciepełko się tak piknie rozchodzi, że imprezują przy nim nawet w mrozy, zatem 11 liściopad nam nie straszny
Zapisywać się, sprawy transportowe da się rozkminić - busy to na pewno tam jeżdżą, to miejscowość z samymi niemalże ośrodkami dla turystów.
Busy do rzeczki jeżdżą. Rozkład: http://www.walimtrans.pl/page3.php Trzeba zwrócić uwagę, że połowa kursów kończy się w Walimiu.
Jest tez druga firma (Baraniec) z kilkoma kursami:
Wałbrzych - Rzeczka: 6:30 (codz.), 10:15 (codz.), 15:10 (pon-sob)
Rzeczka - Wałbrzych: 7:20 (codz.), 11:07 (codz.), 16:10 (pon-sob), 16:50 (ndz)
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-09-19, 15:18.
Busy do rzeczki jeżdżą. Rozkład: http://www.walimtrans.pl/page3.php Trzeba zwrócić uwagę, że połowa kursów kończy się w Walimiu.
Jest tez druga firma (Baraniec) z kilkoma kursami:
Wałbrzych - Rzeczka: 6:30 (codz.), 10:15 (codz.), 15:10 (pon-sob)
Rzeczka - Wałbrzych: 7:20 (codz.), 11:07 (codz.), 16:10 (pon-sob), 16:50 (ndz)
I dalej z buta? Ja bym się przejechała chętnie na ten minizlot. Kolano wytrzymało wczorajsze derby więc i następne chodniki mi nie straszne
Nie, czemu? Jest kilkanaście kursów w dni robocze, trochę mniej w soboty i 3 w niedziele. Nie wiem ile jest z przystanku do ośrodka, ale więcej niż 1km być nie powinno.
A po... husarię opcja "nie jestem zainteresowany"? Dla miłośników wpisów w tematach, które ich nie dotyczą?
Jak bym takiej nie zamieścił, to zaraz by się odezwały głosy biednych uciśnionych dyskryminowanych, co nie mają w co kliknąć i czują się jak w pułapce.
Rzeczka jest do dupy. Dojazd kiepski, z pogodą może być różnie, a poza ośrodkiem atrakcji nie ma żadnych.
Czyli zgodnie z oczekiwaniami - ma być nuuuuda i już
Z "atrakcji" to chętni mogą wybrać się na zwiedzanie pobliskiego kompleksu podziemnego Riese: Włodarz lub Osówka, ewentualnie Rzeczka.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment