Minizlot/Podzlot 2011

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

Nowa ankieta zamieszczona w tym wątku.

Proszę wypełniać
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-09-19, 13:26. Powód: poprawiono treść :D
    Dick Laurent is dead.

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

A po... husarię opcja "nie jestem zainteresowany"? Dla miłośników wpisów w tematach, które ich nie dotyczą?

Comment

• chemmobile
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.03
        • 2168

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
        Ma być niedrogo, z dogodnym miejscem ogniskowo-popijawczym i oczywiście domki w listopadzie odpadają, bo troszkę chłodnawo może być...
        Z tym ogniskiem to może nie wyjść ze względów pogodowych. Rzeczka to już praktycznie góry. Z drugiej strony byłem kiedyś na lutowym grillowaniu, więc jak się chce, to można
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
        Ja się piszę na Rzeczkę, o ile zmotoryzowani załoganci zabiorą mnie ze sobą z Wrocka lub Wałbrzycha. W przypadku Ustronia odpadają problemy z transportem publicznym.
        Jeśli kogoś martwią sprawy transportowe, to na trasie Wałbrzych - Walim/Rzeczka powinny nadal dość często kursować prywatne busy.
        Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
        Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
          Z tym ogniskiem to może nie wyjść ze względów pogodowych. Rzeczka to już praktycznie góry. Z drugiej strony byłem kiedyś na lutowym grillowaniu, więc jak się chce, to można
          A widzisz, tu się mylisz - ognicho tam jest pod zadaszeniem i ciepełko się tak piknie rozchodzi, że imprezują przy nim nawet w mrozy, zatem 11 liściopad nam nie straszny

Zapisywać się, sprawy transportowe da się rozkminić - busy to na pewno tam jeżdżą, to miejscowość z samymi niemalże ośrodkami dla turystów.
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
            A po... husarię opcja "nie jestem zainteresowany"? Dla miłośników wpisów w tematach, które ich nie dotyczą?
            Jak to - po co - dla Anteksa na przykład

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5618

A ja głosowałam przed przeniesieniem a nie ma mojego głosu i nie mogę go oddać znowu
              Weekend listopadowy odpada - Norymberga wzywa
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Pendragon
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13959

Busy do rzeczki jeżdżą. Rozkład: http://www.walimtrans.pl/page3.php Trzeba zwrócić uwagę, że połowa kursów kończy się w Walimiu.
                Jest tez druga firma (Baraniec) z kilkoma kursami:
                Wałbrzych - Rzeczka: 6:30 (codz.), 10:15 (codz.), 15:10 (pon-sob)
                Rzeczka - Wałbrzych: 7:20 (codz.), 11:07 (codz.), 16:10 (pon-sob), 16:50 (ndz)
                Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-09-19, 15:18.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi
                  Norymberga wzywa
                  Brzmi złowieszczo.

Comment

• Justi
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2006.09
                    • 135

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                    Busy do rzeczki jeżdżą. Rozkład: http://www.walimtrans.pl/page3.php Trzeba zwrócić uwagę, że połowa kursów kończy się w Walimiu.
                    Jest tez druga firma (Baraniec) z kilkoma kursami:
                    Wałbrzych - Rzeczka: 6:30 (codz.), 10:15 (codz.), 15:10 (pon-sob)
                    Rzeczka - Wałbrzych: 7:20 (codz.), 11:07 (codz.), 16:10 (pon-sob), 16:50 (ndz)
                    I dalej z buta? Ja bym się przejechała chętnie na ten minizlot. Kolano wytrzymało wczorajsze derby więc i następne chodniki mi nie straszne
                    I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• Marusia
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Ja wstępnie na wszelki wypadek zarezerwowałam póki co 15 miejsc

www.wrowar.com.pl

Comment

• Wujcio_Shaggy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.01
                        • 4628

Ja bym się wybrał na mini, bo tak mi smutno, że na maxi nie byłem. Mam nadzieję, że tym razem się dobrze ułoży.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Pendragon
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13959

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
                          I dalej z buta?
                          Nie, czemu? Jest kilkanaście kursów w dni robocze, trochę mniej w soboty i 3 w niedziele. Nie wiem ile jest z przystanku do ośrodka, ale więcej niż 1km być nie powinno.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• slavoy
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            🥛🥛🥛
                            • 2001.10
                            • 5055

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                            Jak bym takiej nie zamieścił, to zaraz by się odezwały głosy biednych uciśnionych dyskryminowanych, co nie mają w co kliknąć i czują się jak w pułapce.
                            Dick Laurent is dead.

Comment

• Krzysiu
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.02
                              • 14936

Rzeczka jest do dupy. Dojazd kiepski, z pogodą może być różnie, a poza ośrodkiem atrakcji nie ma żadnych.

Comment

• chemmobile
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2009.03
                                • 2168

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                                Rzeczka jest do dupy. Dojazd kiepski, z pogodą może być różnie, a poza ośrodkiem atrakcji nie ma żadnych.
                                Czyli zgodnie z oczekiwaniami - ma być nuuuuda i już
                                Z "atrakcji" to chętni mogą wybrać się na zwiedzanie pobliskiego kompleksu podziemnego Riese: Włodarz lub Osówka, ewentualnie Rzeczka.
                                Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                                Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

Przetwarzanie...
                                X