Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Last edited by chemmobile; 2011-09-30, 12:34.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
-
-
U mnie się wyklarowało, tzn. zmętniło na tyle, że muszę niniejszym zaczekać na przyszły wrzesień. Smutno mi...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziU mnie się wyklarowało, tzn. zmętniło na tyle, że muszę niniejszym zaczekać na przyszły wrzesień. Smutno mi...
Niniejszym zwolniło się jedno miejsce w dresmobilu...
Dadek, Docent - może mały castingbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ona pewnie bez zmian, noga odrasta bez komplikacji...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziJa się cały czas wybieram. Noga już działa, prawie bez zarzutu
Czekamy na oferty od kandydatówbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No to podsumowując, do rezerwacji przystępują:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Bomba
4. Dadek
5. Docent
6. Iron
7. Vanpurz
8. Wujek Satyr, znaczy się Barabasz
9. Żąleną
10. Chemmobile
11. Chemmolady
12. Fteo (bo to chyba z nią Jackson chce spać w dwójce, jeśli się mylę, proszę o korektę)
13. Jackson
14. Justi
15. Gromit z własnym materacem i śpiworem
Reszta zbiera siły i na bieżąco daje znać, czy dadzą radę, czy nie - będę dorezerwowywać (ale słowo)
Jeśli kogoś pominęłam, proszę o WRZASKLast edited by Marusia; 2011-10-01, 10:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziWobec tego ogłaszamy casting na miejsce w dresmobilu - potencjalni kandydaci - Dadek i Docent.
Czekamy na oferty od kandydatówbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Proszę o info, czy okupację zaczynamy od czwartku wieczorem, czy od piątku - tzn. oczywiście opcje nie muszą się pokrywać, choć dobrze by było, żeby osoby jadące jednym autem miały zbieżne koncepcje na ten tematLast edited by Marusia; 2011-10-03, 09:16.
Comment
-
-
Kurcze - nie mam jeszcze zielonego pojęcia...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment