Minizlot/Podzlot 2011

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.08
    • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Jadę, najwyżej w ostatniej chwili się na was wypnę - z bezpiecznej odległości, ma się rozumieć.

No dobra, licz mnie w (count me in). Ale czwartek czy piątek? Zaczynam przychylać się do czwartku. Przemęczymy się do północy, a w piątek będzie można od rana się ukulturar... ukultulur... zulu gula.
    Ale co - z miedzylądowaniem w Piotrowicach?
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
      🍼🍼
      • 2002.08
      • 6771

Dobra kolejne pytanie .(Justi, Krasnodupski, VanPuRz, Żą) Jeśli byśmy wyruszali w czwartek, to o której możecie się wyrwać z kieratu obowiazków - ja jestem do dyspozycji od powiedzmy 14:30.
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Jest taka szansa, ale trudno mi teraz się zadeklarować.

Comment

• VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

15.30, może 15.00.
          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• emes
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 4275

Jeśli można coś podpowiedzieć. Jak się tak będziecie zbierali, to wcześniej niż o 18-ej nie wyjedziecie. I tak będziecie stali w korkach, a ulice wyjazdowe poza stolicą do tak 20 będą raczej zatłoczone. Radzę wyjechać spokojnie o 22-23, o ile Iron nie ma nic przeciwko jeżdzie w nocy, spokojnie dotrzecie na rano. Oczywiście kierowca jest poszkodowany, jak zawsze Ale Iron to jeszcze nie emeryt, kilka godzin mu chyba wystarczy to odespać. Ja np bardzo lubię jeżdzić nocą (tylko z Wami nie pojadę ). Jak jechałem do Chorwacji, to właśnie wyruszałem właśnie w nocy i bardzo dobrze mi się jechało.
            Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2011-10-08, 20:29.

Comment

• iron
              🍼🍼
              • 2002.08
              • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
              Jeśli można coś podpowiedzieć. Jak się tak będziecie zbierali, to wcześniej niż o 18-ej nie wyjedziecie. I tak będziecie stali w korkach, a ulice wyjazdowe poza stolicą do tak 20 będą raczej zatłoczone. Radzę wyjechać spokojnie o 22-23, o ile Iron nie ma nic przeciwko jeżdzie w nocy, spokojnie dotrzecie na rano. Oczywiście kierowca jest poszkodowany, jak zawsze Ale Iron to jeszcze nie emeryt, kilka godzin mu chyba wystarczy to odespać. Ja np bardzo lubię jeżdzić nocą (tylko z Wami nie pojadę ). Jak jechałem do Chorwacji, to właśnie wyruszałem właśnie w nocy i bardzo dobrze mi się jechało.
              Oj tam - jak będą korki, to zamienimy się za kierownicą z Żą - ja sobie popiję, a niech się młodziak męczy w korkach
              Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Bez sensu - na noc będą jechać i nas zbudzą o jakiejś niecenzuralnej godzinie, a potem niewyspani wszyscy będziemy, a zwłaszcza ja, bo ja zawsze niewyspana

Ale faktycznie, chyba lepiej wyjechać o 18.00, niż o 15.00, bo wtedy w korkach Więcej niż 7 godzin nie powinno wyjść do Piotrowic.

Jutro dam znać jak z zaliczkami - dodatkowe info: ognisko pod zadaszeniem: 50 zł bez żarcia za całość, z żarciem (golonki, kaszanki, kiełby) - 30 zł od łba. To jednak raczej załatwimy przed samym spotkaniem, póki co tylko noclegosy.
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Pendragon
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13959

Oj tam oj tam. Rok temu, no troszkę więcej miałem wyjechać z Warszawy z kolegą tomkiem35 do Wrocławia o 13. Przedłużająca się rozprawa sprawiła, że wyruszyliśmy 2,5 godziny później. Potem jeszcze 1,5 godzinna próba wydostania się z miasta (start na Stegnach), polegająca na ucieczce z korku po to by wpaść w jeszcze większy, by już o 23:00 spróbować jeszcze Rychnova w Czeskim Raju Chemmobile nie mógł się nas doczekać i zwątpił. Więc się da, no ale fakt, wtedy jeszcze nie było remontów trasy Warszawa - Wrocław.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Justi
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2006.09
                    • 135

ja mogę od rana, będę miała wolny cały dzień, więc się dostosuję. (ja to jestem wygodna w obsłudze, nie?)
                    I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• bury_wilk
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.01
                      • 2655

Nie mówię "nie", ale "tak" też jeszcze nie mogę powiedzieć niestety. Prawdopodobnie w pierwszy weekend listopada mam w pracy wdrożenie dużego projektu i ciężko mi przewidzieć czy na tym jednym weekendzie się skończy..
                      Lubię kiedy się zieleni
                      Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• iron
                        🍼🍼
                        • 2002.08
                        • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
                        ja mogę od rana, będę miała wolny cały dzień, więc się dostosuję. (ja to jestem wygodna w obsłudze, nie?)
                        Pod warunkiem, że nie jesteś zaatakowana przez krawężnik - wtedy do obsługi potrzebne jest już całe międzynarodowe konsylium
                        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
                          🍼🍼
                          • 2002.08
                          • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                          Bez sensu - na noc będą jechać i nas zbudzą o jakiejś niecenzuralnej godzinie, a potem niewyspani wszyscy będziemy, a zwłaszcza ja, bo ja zawsze niewyspana

Ale faktycznie, chyba lepiej wyjechać o 18.00, niż o 15.00, bo wtedy w korkach Więcej niż 7 godzin nie powinno wyjść do Piotrowic.
                          Jutro dam znać jak z zaliczkami - dodatkowe info: ognisko pod zadaszeniem: 50 zł bez żarcia za całość, z żarciem (golonki, kaszanki, kiełby) - 30 zł od łba. To jednak raczej załatwimy przed samym spotkaniem, póki co tylko noclegosy.
                          To poproszę o wytyczne jeśli chodzi o trasę uwzględniającą remonty.
                          Z drugiej strony, nie demonizujmy - lisopad, to nie maj - odpadają wypady ludności na długi łykend na grilla na działkę - nie musi być tak źle...
                          Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-10-09, 00:37.
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.01
                            • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                            Jutro dam znać jak z zaliczkami - dodatkowe info: ognisko pod zadaszeniem: 50 zł bez żarcia za całość, z żarciem (golonki, kaszanki, kiełby) - 30 zł od łba.
                            A nie odwrotnie? Ja oczywiście na ww. atrakcje się nie piszę: golonka zimą nie uskuteczniam, kiełbie we łbie już mam, a kaszany potrafię sam narobić.

PS Słyszałem, że BMW nie stoją w korkach.

Comment

• Wiktoria
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2003.07
                              • 798

O ile dobrze zrozumiałam (choć nie jadę i nie muszę rozumieć ) koszt ogniska bez jedzenia to 50 zł do podziału na wszystkich uczestników imprezy (więc jeśli będzie 10 osób, to każdy płaci po 5 zł). Natomiast za ognisko z jedzeniem każdy płaci po 30 zł.

Comment

• iron
                                🍼🍼
                                • 2002.08
                                • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                                A nie odwrotnie? Ja oczywiście na ww. atrakcje się nie piszę: golonka zimą nie uskuteczniam, kiełbie we łbie już mam, a kaszany potrafię sam narobić.

PS Słyszałem, że BMW nie stoją w korkach.
                                To się rozumie samo przez się, bo przecież "lubią zapierdalać"
                                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Przetwarzanie...
                                X