Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Dobra kolejne pytanie .(Justi, Krasnodupski, VanPuRz, Żą) Jeśli byśmy wyruszali w czwartek, to o której możecie się wyrwać z kieratu obowiazków - ja jestem do dyspozycji od powiedzmy 14:30.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jeśli można coś podpowiedzieć. Jak się tak będziecie zbierali, to wcześniej niż o 18-ej nie wyjedziecie. I tak będziecie stali w korkach, a ulice wyjazdowe poza stolicą do tak 20 będą raczej zatłoczone. Radzę wyjechać spokojnie o 22-23, o ile Iron nie ma nic przeciwko jeżdzie w nocy, spokojnie dotrzecie na rano. Oczywiście kierowca jest poszkodowany, jak zawsze Ale Iron to jeszcze nie emeryt, kilka godzin mu chyba wystarczy to odespać. Ja np bardzo lubię jeżdzić nocą (tylko z Wami nie pojadę ). Jak jechałem do Chorwacji, to właśnie wyruszałem właśnie w nocy i bardzo dobrze mi się jechało.Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2011-10-08, 20:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJeśli można coś podpowiedzieć. Jak się tak będziecie zbierali, to wcześniej niż o 18-ej nie wyjedziecie. I tak będziecie stali w korkach, a ulice wyjazdowe poza stolicą do tak 20 będą raczej zatłoczone. Radzę wyjechać spokojnie o 22-23, o ile Iron nie ma nic przeciwko jeżdzie w nocy, spokojnie dotrzecie na rano. Oczywiście kierowca jest poszkodowany, jak zawsze Ale Iron to jeszcze nie emeryt, kilka godzin mu chyba wystarczy to odespać. Ja np bardzo lubię jeżdzić nocą (tylko z Wami nie pojadę ). Jak jechałem do Chorwacji, to właśnie wyruszałem właśnie w nocy i bardzo dobrze mi się jechało.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Bez sensu - na noc będą jechać i nas zbudzą o jakiejś niecenzuralnej godzinie, a potem niewyspani wszyscy będziemy, a zwłaszcza ja, bo ja zawsze niewyspana
Ale faktycznie, chyba lepiej wyjechać o 18.00, niż o 15.00, bo wtedy w korkach Więcej niż 7 godzin nie powinno wyjść do Piotrowic.
Jutro dam znać jak z zaliczkami - dodatkowe info: ognisko pod zadaszeniem: 50 zł bez żarcia za całość, z żarciem (golonki, kaszanki, kiełby) - 30 zł od łba. To jednak raczej załatwimy przed samym spotkaniem, póki co tylko noclegosy.
Comment
-
-
Oj tam oj tam. Rok temu, no troszkę więcej miałem wyjechać z Warszawy z kolegą tomkiem35 do Wrocławia o 13. Przedłużająca się rozprawa sprawiła, że wyruszyliśmy 2,5 godziny później. Potem jeszcze 1,5 godzinna próba wydostania się z miasta (start na Stegnach), polegająca na ucieczce z korku po to by wpaść w jeszcze większy, by już o 23:00 spróbować jeszcze Rychnova w Czeskim Raju Chemmobile nie mógł się nas doczekać i zwątpił. Więc się da, no ale fakt, wtedy jeszcze nie było remontów trasy Warszawa - Wrocław.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie mówię "nie", ale "tak" też jeszcze nie mogę powiedzieć niestety. Prawdopodobnie w pierwszy weekend listopada mam w pracy wdrożenie dużego projektu i ciężko mi przewidzieć czy na tym jednym weekendzie się skończy..
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzija mogę od rana, będę miała wolny cały dzień, więc się dostosuję. (ja to jestem wygodna w obsłudze, nie?)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBez sensu - na noc będą jechać i nas zbudzą o jakiejś niecenzuralnej godzinie, a potem niewyspani wszyscy będziemy, a zwłaszcza ja, bo ja zawsze niewyspana
Ale faktycznie, chyba lepiej wyjechać o 18.00, niż o 15.00, bo wtedy w korkach Więcej niż 7 godzin nie powinno wyjść do Piotrowic.
Jutro dam znać jak z zaliczkami - dodatkowe info: ognisko pod zadaszeniem: 50 zł bez żarcia za całość, z żarciem (golonki, kaszanki, kiełby) - 30 zł od łba. To jednak raczej załatwimy przed samym spotkaniem, póki co tylko noclegosy.
Z drugiej strony, nie demonizujmy - lisopad, to nie maj - odpadają wypady ludności na długi łykend na grilla na działkę - nie musi być tak źle...Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-10-09, 00:37.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJutro dam znać jak z zaliczkami - dodatkowe info: ognisko pod zadaszeniem: 50 zł bez żarcia za całość, z żarciem (golonki, kaszanki, kiełby) - 30 zł od łba.
PS Słyszałem, że BMW nie stoją w korkach.
Comment
-
-
O ile dobrze zrozumiałam (choć nie jadę i nie muszę rozumieć ) koszt ogniska bez jedzenia to 50 zł do podziału na wszystkich uczestników imprezy (więc jeśli będzie 10 osób, to każdy płaci po 5 zł). Natomiast za ognisko z jedzeniem każdy płaci po 30 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA nie odwrotnie? Ja oczywiście na ww. atrakcje się nie piszę: golonka zimą nie uskuteczniam, kiełbie we łbie już mam, a kaszany potrafię sam narobić.
PS Słyszałem, że BMW nie stoją w korkach.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment