Minizlot/Podzlot 2011

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3606

Ja w piątek wolałbym własne żarcie, bo nie lubię w piątki jest mięcha. Co do piwa, jak znajdą się chętni, to przywiozę coś z Neuzelle. Niestety, beczki nie ma jak przewieźć...
    Last edited by zgroza; 2011-10-25, 21:01.
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.08
      • 6765

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
      Po pierwsze: ktoś te beczki musi zawieźć do Rzeczki. Nasza fura więcej niż 2 x 50 l nie zabierze. Czekam na wolontariuszy z wolnym bagażnikiem zatem. Po drugie: Pinty przywozi Marcopolok do Wrocławia - jak będzie przed Mini, to można pomyśleć, jeśli nie, nie będę przepłacała u pośredników - i tak drogo jest. Po trzecie: też lubię wspierać polskie browary, ale niekoniecznie całą beczką, jeśli jest prawdopodobieństwo, że będzie niepewna. Natomiast może Marco miałby Zawiercie, to wtedy jestem za. Zapytam go jutro, kiedy planuje lądowanie we Wro.
      Na mnie nie liczcie - i tak będziemy przeładowani...
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• dadek
        Major Piwnych Rewolucji
        🍺🍺
        • 2005.09
        • 4702

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
        Nie organizuję, więc nie wybrzydzam w kwestii piwa, ale jak mnie policzycie za ognisko z padlyną, to wam nasikam do łóżek.
        Żą piąteczka! Podpisuję się pod Tobą, jakby co to pomogę w realizacji podlewania wyrek.
        Co do piwek to też się podporządkuję, nie sądzę żebym się zawiódł na szanownych organizatorach.

Comment

• VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

Po pierwsze: ktoś te beczki musi zawieźć do Rzeczki. Nasza fura więcej niż 2 x 50 l nie zabierze. Czekam na wolontariuszy z wolnym bagażnikiem zatem. Po drugie: Pinty przywozi Marcopolok do Wrocławia - jak będzie przed Mini, to można pomyśleć, jeśli nie, nie będę przepłacała u pośredników - i tak drogo jest. Po trzecie: też lubię wspierać polskie browary, ale niekoniecznie całą beczką, jeśli jest prawdopodobieństwo, że będzie niepewna. Natomiast może Marco miałby Zawiercie, to wtedy jestem za. Zapytam go jutro, kiedy planuje lądowanie we Wro.
          OK, pełna jasność. Rozumiem z tym transportem. Zdam się więc na Was i nie będę narzekał (a jak się uda z koźlakiem czy Zawierciem to po prostu Was wycałuję - znaczy nie Slavoya )

Będzie dobrze
          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• fidoangel
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛
            • 2005.07
            • 3489

Mnie dopisać do listy. W piątek bez mięsa. Hania jeszcze nie wie jak z wolnym.
            "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
            Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
            Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• bomba_z_wrocka
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2007.07
              • 222

Miecho , miecho , miecho w piatek , a diaboly niech tancuja przy "smolnych kotlach".
              A jaka bedzie kara ?. Jak cos mi nie pojdzie tak jak powinno, i nie dotre?.
              Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)

Comment

• bomba_z_wrocka
                • 2007.07
                • 222

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
                Mnie dopisać do listy. W piątek bez mięsa. Hania jeszcze nie wie jak z wolnym.
                Jak to nie wie ? To do kogo bede robil "maslane oczy", cholera.

Comment

• JAckson
                  🍼🍼
                  • 2004.05
                  • 6123

Po pierwsze: ktoś te beczki musi zawieźć do Rzeczki...
                  Jeżeli mi nic nie przeszkodzi w wyjeździe, to mogę zabrać pińdziesiont literów brona w stal opakowane.
                  MM961
                  4:-)

Comment

• zgroza
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2008.03
                    • 3606

A czy ktoś mógłby dla mnie przywieźć butelkę wędzonki i czegoś jeszcze z Kocoura?
                    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Też wymagania... Za moich czasów wędzonkę się w papier owijało. Pomysł wciśnięcia kocura w butelkę, nie powiem, mógł się pojawić, ale w pewnym wieku pewnych rzeczy robić już nie wypada.

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Faktycznię, wędzonka z kocura będzie ciężka do uzyskania, zwłaszcza,że jedzie z nami Gromit, więc pewnikiem by i tak zeżarł po drodze

A tak serio - coś przywieziemy

Co do ognisk to płatność tyż na miejscu, poinformuję ośrodek o decyzji bezjedzeniowej w piątek i jedzeniowej w sobotę.

Acha - Dadek zapytał mnie przez PW czy może przywieźć dwóch, podobno fajnych kolegów - wyraziłam zgodę w imieniu nas wszystkich, ale jeśli uważacie, że nie chcecie ich widzieć to jeszcze można ich wyrzucić Podejrzewam, że większość jadących wolałaby koleżanki
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• VanPurRz
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2008.09
                          • 4229

Kolegów? To chyba dla Żą i Irona

Przywieźcie tych kocurów (IPA,rauch itp) ile się da, nabywcy się znajdą
                          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Dla chętnych będzie grill vege - menu podam "jak Jacek wróci z Londynu" - czyli nie wiem, kiedy, ale pewnie jeszcze przed wyjazdem na minizlot
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• JAckson
                              🍼🍼
                              • 2004.05
                              • 6123

Acha - Dadek zapytał mnie przez PW czy może przywieźć dwóch, podobno fajnych kolegów - wyraziłam zgodę w imieniu nas wszystkich, ale jeśli uważacie, że nie chcecie ich widzieć to jeszcze można ich wyrzucić Podejrzewam, że większość jadących wolałaby koleżanki
                              Popieram opcję wymiany na koleżanki. Mam jeszcze wolne miejsca w dwójce
                              MM961
                              4:-)

Comment

• bomba_z_wrocka
                                • 2007.07
                                • 222

Jest tutaj jeszcze ktos zainteresowany ?.
                                Jak sie ksztaltuja koszty ?
                                Czyli , ile za bronka , miche i noclegownie?
                                Chcialbym wiedziec jak to sie ma do mojego portfela.

Comment

Przetwarzanie...
                                X