Ja w piątek wolałbym własne żarcie, bo nie lubię w piątki jest mięcha. Co do piwa, jak znajdą się chętni, to przywiozę coś z Neuzelle. Niestety, beczki nie ma jak przewieźć...
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze: ktoś te beczki musi zawieźć do Rzeczki. Nasza fura więcej niż 2 x 50 l nie zabierze. Czekam na wolontariuszy z wolnym bagażnikiem zatem. Po drugie: Pinty przywozi Marcopolok do Wrocławia - jak będzie przed Mini, to można pomyśleć, jeśli nie, nie będę przepłacała u pośredników - i tak drogo jest. Po trzecie: też lubię wspierać polskie browary, ale niekoniecznie całą beczką, jeśli jest prawdopodobieństwo, że będzie niepewna. Natomiast może Marco miałby Zawiercie, to wtedy jestem za. Zapytam go jutro, kiedy planuje lądowanie we Wro.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNie organizuję, więc nie wybrzydzam w kwestii piwa, ale jak mnie policzycie za ognisko z padlyną, to wam nasikam do łóżek.
Co do piwek to też się podporządkuję, nie sądzę żebym się zawiódł na szanownych organizatorach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze: ktoś te beczki musi zawieźć do Rzeczki. Nasza fura więcej niż 2 x 50 l nie zabierze. Czekam na wolontariuszy z wolnym bagażnikiem zatem. Po drugie: Pinty przywozi Marcopolok do Wrocławia - jak będzie przed Mini, to można pomyśleć, jeśli nie, nie będę przepłacała u pośredników - i tak drogo jest. Po trzecie: też lubię wspierać polskie browary, ale niekoniecznie całą beczką, jeśli jest prawdopodobieństwo, że będzie niepewna. Natomiast może Marco miałby Zawiercie, to wtedy jestem za. Zapytam go jutro, kiedy planuje lądowanie we Wro.
Będzie dobrze"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Mnie dopisać do listy. W piątek bez mięsa. Hania jeszcze nie wie jak z wolnym."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziMnie dopisać do listy. W piątek bez mięsa. Hania jeszcze nie wie jak z wolnym.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze: ktoś te beczki musi zawieźć do Rzeczki...MM961
4:-)
Comment
-
-
Faktycznię, wędzonka z kocura będzie ciężka do uzyskania, zwłaszcza,że jedzie z nami Gromit, więc pewnikiem by i tak zeżarł po drodze
A tak serio - coś przywieziemy
Co do ognisk to płatność tyż na miejscu, poinformuję ośrodek o decyzji bezjedzeniowej w piątek i jedzeniowej w sobotę.
Acha - Dadek zapytał mnie przez PW czy może przywieźć dwóch, podobno fajnych kolegów - wyraziłam zgodę w imieniu nas wszystkich, ale jeśli uważacie, że nie chcecie ich widzieć to jeszcze można ich wyrzucić Podejrzewam, że większość jadących wolałaby koleżanki
Comment
-
-
Kolegów? To chyba dla Żą i Irona
Przywieźcie tych kocurów (IPA,rauch itp) ile się da, nabywcy się znajdą"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dla chętnych będzie grill vege - menu podam "jak Jacek wróci z Londynu" - czyli nie wiem, kiedy, ale pewnie jeszcze przed wyjazdem na minizlot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Acha - Dadek zapytał mnie przez PW czy może przywieźć dwóch, podobno fajnych kolegów - wyraziłam zgodę w imieniu nas wszystkich, ale jeśli uważacie, że nie chcecie ich widzieć to jeszcze można ich wyrzucić Podejrzewam, że większość jadących wolałaby koleżankiMM961
4:-)
Comment
-
Comment