Przeczytaj temat, to wszystko będziesz wiedział. Oprócz piwa, bo jeszcze nie ma ustaleń.
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Acha - Dadek zapytał mnie przez PW czy może przywieźć dwóch, podobno fajnych kolegów - wyraziłam zgodę w imieniu nas wszystkich, ale jeśli uważacie, że nie chcecie ich widzieć to jeszcze można ich wyrzucić Podejrzewam, że większość jadących wolałaby koleżanki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziWasze życzenie jest dla mnie rozkazem, będzie koleżanka. Napisałem Marusi na PW trochę mało precyzyjnie "2 kolegów", stąd wywnioskowała że "dwóch", a to tymczasem "dwoje". To jak, może być pół na pół pod względem płci, czy koledze powiedzieć żeby spadał?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Atak Chmielu odpada - nie ma w ogóle obecnie w sprzedaży, następna warka będzie do kupienia dopiero w grudniu.
Czy jeszcze jakiś samochód z powierzchnią na bekę w bagażniku się zgłosi? Bo jak nie, to susza będzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAtak Chmielu odpada - nie ma w ogóle obecnie w sprzedaży, następna warka będzie do kupienia dopiero w grudniu.
Czy jeszcze jakiś samochód z powierzchnią na bekę w bagażniku się zgłosi? Bo jak nie, to susza będzieMM961
4:-)
Comment
-
-
Pewnie weźmiemy tylko 1 x 50 l Litovel, a reszta jest zazwyczaj dostępna w 30 l kegach. Zatem zdało by się wziąć jeszcze 3 x 30 l.
My już zbieramy zapas PETów, jeśli by się okazało, że to za dużo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPewnie weźmiemy tylko 1 x 50 l Litovel, a reszta jest zazwyczaj dostępna w 30 l kegach. Zatem zdało by się wziąć jeszcze 3 x 30 l.
My już zbieramy zapas PETów, jeśli by się okazało, że to za dużoMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNo to ja, jak już wspominałem, jedną beczkę mogę wziąć. Jak nie będę miał kompletu w samochodzie to może i dwie 30.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
No właśnie szukam miejsca na jedną 30-stkę. Ale może Qbolandy będą jechać, to pewnie przytulą coś.
Jak zabraknie piwa, to trudno - w barze mają Warkę chyba, to na dobicie będzie
To proponuję:
Litovel jasny 50 l
Primator Stout/Weizen 30 l
Amber Koźlak 30 l
.......? Może Opat Bitter?
Jutro będę dzwonić do dystrybutorów i pytać, co jest dostępne i za ile.Last edited by Marusia; 2011-11-03, 20:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziJak nie weźmiesz stouta albo pszenicy z Primatora to osobiście pozrywam Ci naszywki!
Poza tym oddawaj plakietki, bo Ci rękawy poobrywamMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie szukam miejsca na jedną 30-stkę. Ale może Qbolandy będą jechać, to pewnie przytulą coś.
W schronisku jest Opat w razie czegoLast edited by JAckson; 2011-11-03, 20:16.MM961
Comment
-
-
Ale ponoć tylko jedna beczka na weekend. W sobotę już może nie być. Ni wiem, nie byłem, ale takie info wyczytałem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle ponoć tylko jedna beczka na weekend. W sobotę już może nie być. Ni wiem, nie byłem, ale takie info wyczytałem.
Ostatnio uprzedzałem kobitę, że mogę przyprowadzić większą grupę.
Ale faktycznie lepiej przyjść w sobotę niż w niedzielę, bo sam się parę razy w niedzielę butelkowym musiałem raczyć.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie szukam miejsca na jedną 30-stkę. Ale może Qbolandy będą jechać, to pewnie przytulą coś.
Jak zabraknie piwa, to trudno - w barze mają Warkę chyba, to na dobicie będzie
To proponuję:
Litovel jasny 50 l
Primator Stout/Weizen 30 l
Amber Koźlak 30 l
.......? Może Opat Bitter?
Jutro będę dzwonić do dystrybutorów i pytać, co jest dostępne i za ile."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziSzukałem na allegro katanki z naszywami thrasherskimi, ale posucha. Chyba sobie zbuduję katankę od zera, ale jeszcze nie na minizlot
Poza tym oddawaj plakietki, bo Ci rękawy poobrywamPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment