Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziKiedyś CI wjadę na chatę i pozrywam razem ze słomianką jak nie będziesz wiedział jak miała na drugie imię stryjeczna ciotka Larsa UlrichaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziGdzie wyczytałeś?
prawdopodobnie tylko jedna beczka na tydzień, podłączana w sobotę, w niedziele już brakuje
Może o tej porze nie schodzi tak szybko. Pójdziecie, sprawdzicie i będzie wiadomoLast edited by Pendragon; 2011-11-03, 22:38.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziO i teraz menu piwne wygląda zacne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziGdzie wyczytałeś?
post #11
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Stout jest do załatwienia, zamiast Litovela 50 l może być Krakonos 30 l - to wtedy jeszcze jakaś jedna beczułka mogła by być. Po południu podam ceny i ostateczny proponowany przegląd produktów
Comment
-
-
Oj, ceny trochę nietenteges 165 zł za 30 l Muszę to zweryfikować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że sporo nie wie jak nazywa się jego ojciec. U mnie wraz z Larsem wiszą na słomiance
Ja to bym sobie tego Ambera darował na rzecz Opata albo obu Primatorów...
Choć nie wiem jak z ceną, jak chora to olewka....Last edited by iron; 2011-11-04, 11:59.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
-
Żelezny, okazuje się, że mogę ruszać w czwartek z Warszawy wcześniej niż o 16, w sumie bez ograniczeń. Chyba że sypnie mi się robota, ale wtedy spróbuję ją przepchnąć na później.
Patrząc w drugą stronę, w niedzielę o 19 mam mecz, planujesz się zebrać tak, że bym zdążył? Mogę wziąć ciuchy ze sobą (uprane!)
Comment
-
-
Ja najwcześniej mogę wyjść 14.30 z pracy (ul. Moniuszki) czyli pod blokiem Irona ogę być ok.15.00 najwcześniej.
Bez napinania żeby zdążyć na piłkę. Sorki ale nie po to tłuczemy się przez całą Polske żeby tam siedzieć 1,5 dnia. Oczywiście Iron decyduje jako kierowca ale trzeba pamiętać, że to jest jakieś 7 godzin jazdy więc żeby zdążyć na 19.00 do Wawy to musielibyśmy najpóźniej o 12.00 wyjechać - nie sądzę żebyśmy się zebrali przed obiadem.
No chyba, że Iron zarządzi wczesny wyjazd ale mam nadzieję, że będzie wolał pójść w góry na spacer"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Z powrotem to raczej alkomat rządzi
Co do wyjazdu - to VanPurRz ogranicza - ja moge od 14tej reszta też jest dyspozycyjna - czyli najpóźniej wyruszamy o 15tejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment