Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziJedyny sposób dostania się do Wrocławia publicznym środkiem lokomocji to dotarcie do Wałbrzycha i tam przesiadka (Guliwer albo PKS Kamienna Góra).
Są PR-y, jest cały jeden kurs TLK, jest też kilka kursów innych PKSów.
Tak wiem, chodzi o odcinek Rzeczka - Wałbrzych...Last edited by Pendragon; 2011-11-05, 18:45.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Można jeszcze dodać taksówki i Koleje Dolnośląskie. To bardzo budujące, że w Starogardzie Gdańskim jesteś obcykany z dolnośląskich rozkładów jazdy. A piszą w rozkładzie jazdy, że z przystanku busów w Wałbrzychu na stację kolejową jest 3 km?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziŻą, ale po co się tak gimnatykujesz z tym powrotem? Myślę, że koledzy kopacze prędzej zrozumieją, że raz nie możesz grać, niż to, że będziesz grał jak dupa, zmęczony długim łykendem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPo festiwalu dobrego piwa strzeliłem bramkę i wygraliśmy."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No i właśnie o tym miałeś pamiętać."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo bardzo budujące, że w Starogardzie Gdańskim jesteś obcykany z dolnośląskich rozkładów jazdy. A piszą w rozkładzie jazdy, że z przystanku busów w Wałbrzychu na stację kolejową jest 3 km?Last edited by Pendragon; 2011-11-06, 00:30.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOj, ceny trochę nietenteges 165 zł za 30 l Muszę to zweryfikować.
Marusiu, nie chcę się wtrącać bo nie ja załatwiam, ale jeśli chodzi o Opata, czy nie obniżyło by kosztów zakupienie beczki(ek) bezpośrednio w browarze? Z Rzeczki do Broumova przez Nową Rudę to około 25 km i jednak trzeba je zrobić w obie strony, ale myślę że było by to i tak korzystniej niż u importera we Wrocławiu
Comment
-
-
Tylko, że te 50 km to po serpentynkach w górkach i ktoś musiałby beki w niedzielę odstawić, czyli już 100 km. A właściwie 120 po rzuceniu okiem na mapę.
Comment
-
-
Tyle problemów, no i meczu opuścić nie można Może zróbmy ten zlot w Spiżu podczas Giełdy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziOj Jackson, Jackson - sam o tym napisałeś 2 lata temu
post #11MM961
4:-)
Comment
-
Comment