Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Minizlot/Podzlot 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTo, że ja o tym pisałem 2 lata temu nie oznacza, ze tak jest nadal. Tak, czy inaczej, sobota jest bardziej prawdopodobna na trafienie tam piwa niż niedziela.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to jak tam będziesz, to dopytaj jak to obecnie wygląda, ok?Last edited by JAckson; 2011-11-06, 15:53.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziZara, zara. Przecież to daje 2,75zł za pół litra piwa. Dawno nie piłem tak taniego piwa (chyba ze trzy lata) . W czym problem?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ale przy takich zdolnościach jak my mamy to i tak drogo wyjdzie a każdy grosz się liczy, może się na piwo uzbierać a może nawet na dwa."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziZara, zara. Przecież to daje 2,75zł za pół litra piwa. Dawno nie piłem tak taniego piwa (chyba ze trzy lata) . W czym problem?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziFakt. Ja takie ostatni raz piłem w Janowie Lubelskim i było to więcej niż 3 lata temu.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTo jest dość dużo, jak na piwo z beczki kupowane samodzielnie. Nigdy chyba nie piłem tak drogiego "zwykłego" piwa z beczki na prywatnej imprezie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi(...)
No i Ci, co im termin za bardzo nie pasował, ale się w końcu niedookreślili:
(...)
-Pirackamuza
(...)
Delikwnci z dwóch powyższych list proszeni o sprecyzowanie zamiarów!
(...)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Kolejna wersja zdarzeń piwnych:
Stout Primator 30 l165 zł
Weizen Primator 30 l165 zł
Litovel jasny 50 l 100 zł
+ wycieczka do Bromova, ale nie po kegi, tylko po PETy: 20 z 1,5 l przekrój Opata.
Co Wy na to?
Comment
-
-
Wchodzę paszportem A czy na tą wycieczkę to się wszyscy załapią?
ps. A ile kosztuje beczka Koźlaka - to może sam bym sobie kupił skoro ten styl nie cieszy się wzięciem?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzips. A ile kosztuje beczka Koźlaka - to może sam bym sobie kupił skoro ten styl nie cieszy się wzięciem?
Comment
-
-
Skład Minizlotu po odpadnięciu kilku mięczaków:
1. Bomba a.k.a. Margosporter
2. Dadek a.k.a. Malcolm Young
3. Docent a.k.a. Solona Pszenica
4. Iron a.k.a. Niedosrzyżony Dresiarz
5. Marusia a.k.a. Sierota
6. Slavoy a.k.a. Doktor Amnezja
6,5. Gromit a.k.a Irytujący Potykacz
7. VanPurz a.k.a. Zythum
8. Wujek Satyr a.k.a. Barabasz
9. Żąleną a.k.a. Veguerilla
10. Chemmobile a.k.a. Chemmodziad
11. Chemmobilowa a.k.a. Chemmolady
12. Jackson a.k.a. Bez Pindola
13. Fteo a.k.a. Pilot Bez Drążka
14. Zgroza a.k.a. Duński Szpieg
15. Koleżanka Dadka
16. Kolega koleżanki Dadka
Na liście rezerwowej są:
-Fidoangel
-Komar_Pafnucy
-Bury_Wilk
-Ark (przez telefonizator)
No i Ci, co im termin za bardzo nie pasował, ale się w końcu niedookreślili:
-E-prezes
-Leona
-Luklaz
-MarcinKa
-Mason
-Piecia
-Pirackamuza
-Ziggylugosi
Czy ktoś z listy rezerwowej się decyduje? Fido coś pisał, ale w końcu nie wiem - jedziesz, nie jedziesz? Z Hanią czy z Bombą?
Wujek Satyr się nie odzywa, chyba go Cyrkonią trzeba będzie ścignąć
Comment
-
Comment