Zasadniczo jesteśmy umówieni do Polufki na sobotę 1.X.(piolk13 i mario123).
Trójmiejskie spotkanie przy litewskim piwie, 24.IX.
Collapse
X
-
Zatem i ja przybędę 1.X ani chybi.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oikinol Wyświetlenie odpowiedziNo to może i ja pomogę w tej nie równej walce....????
Najwyżej się coś dokupi
Comment
-
-
Zasadniczo 11, ale nie znam pojemności.
Jakby co, to Zuza blisko.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZasadniczo 11, ale nie znam pojemności.
Jakby co, to Zuza blisko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi13 litrów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziTo może w moim przyszłym domu w Gdańsku-Łostowicach, jest ogródek,trawka,grill....
Nie ukrywam, że godz. 16/17 by była dla nas w sam raz.
Comment
-
-
Optuję za 16, wcześniej chce do tych Kolibek zawitać.
17 to już tylko póltorej godziny do zachodu słońcaLast edited by Pendragon; 2011-09-22, 16:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi13 litrów.
Odnalazłem dwa litry niefiltrowanego Kazbegi (Gruzja).
Comment
-
-
Za godzinę wyjeżdżam, najpierw Kolibki, gdzie będę ok. 12:30.
Ok. 16 powinienem być na przystanku Niepołomicka, gdzie będę oczekiwał na przewodnika lub wskazówki telefoniczne
Marcin, ty te Kolibki dziś zaliczasz, czy sobie odpuszczasz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Marcin, ty te Kolibki dziś zaliczasz, czy sobie odpuszczasz?
Comment
-
-
Comment
-
Comment