2011.12.03. - II Przedświąteczne spotkanie Sekcji Zagłębiowskiej i Śląskiej
Collapse
X
-
-
Hallo, pobudka - 3.12 się zbliża, jak tam przygotowanie, rezerwacja jest?
Jak z piwami - co jest już pewne?
Ze mną chyba jeszcze z 2 osoby więcej przybędą,
także liczba zgłoszonych oscyluje około 26 osób.
Początek o godz. 17 realny? My będziemy pewnie lekko po godz. 18.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
No dobra żartowałem.
Rezerwację oczywiście mamy. Lokal czynny od 17, więc o tej godzinie można przybywać. My będziemy na 17.00.
Z piw na razie na pewno będzie lana Felsenbräu Hefeweizen w ilości 20 litrów (czyli góra po kufelku na głowę, jak komuś braknie będzie również w butelkach).
Pan Darek czeka na dostawę Litovela N/P i N/F (nie wiadomo czy dojdzie). Na pewno dostępny będzie Litovel Jasny, Litovel Tmavy, Holba i Witnica Miodowa.
Zamówiłem również trochę piw butelkowych. Będzie można spróbować Lagerowego z Ciechana oraz nowe piwa z Fortuny.
Dla pań (głównie mojej Andzi ) będzie Irish Beer z Kormorana i różne wariacje Magnusów.
Szału nie ma i pewnie co niektórzy będą zawiedzeni, ale myślę, że nadrobimy miłym towarzystwem i atmosferą.
PS. Zawsze na koniec można wyskoczyć do Lornety na Mastne z kija.Comment
-
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
[QUOTE=Promil03;1018251]No dobra żartowałem.
Rezerwację oczywiście mamy. Lokal czynny od 17, więc o tej godzinie można przybywać. My będziemy na 17.00.
Z piw na razie na pewno będzie lana Felsenbräu Hefeweizen w ilości 20 litrów (czyli góra po kufelku na głowę, jak komuś braknie będzie również w butelkach).
Pijcie ta pszenicę powoli,nawet bardzo powoli.Tak mam smaka na nią,a będę po 18.mb WOSComment
-
Ja też jeszcze wpadnę prawdopodobnie z siostrą (stan cywilny: niezamężna ) będziemy po 18, musimy się umówić na jakieś tajne hasło coby się rozpoznać na miejscuComment
-
Ja też będę około 18, jak wypijecie mi całą pszenicę to Wam spalę... ostatni autobus.Comment
-
Trzeba im zaostrzyć kontrolę graniczną, nich ich trochę przetrzepią
- bo nam całą pszenicę wypiją
Do godz. 18 pszenicy nie polewać!!!!!!!!
A ty TeDy - ładnie się chcesz tą siostrą wkupić - a ekipę poznasz i usłyszych z daleka - wypatruj "firmowych" koszulekNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Comment
Comment