Chyba i mnie uda się wyrwać i wpadnę na chwilę. Ale gdzieś tak koło 18tej.
2011.12.03. - II Przedświąteczne spotkanie Sekcji Zagłębiowskiej i Śląskiej
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniałą zabawę. Frekwencja znakomita. Kto miał być to był. Kto nie dał rady - jego strata.
Serdeczne podziękowania dla ARTura i Gosi za przybycie i sprawienie niespodzianki całej reszcie.
Za rok warto pomyśleć nad większym lokalem i jeszcze lepszymi piwami.
Kilka zdjęć ze spotkania dostępne tutaj: https://picasaweb.google.com/Promil03
Do zobaczenia za rokComment
-
Również dziękujemy za milą atmosferę. Obyśmy się częściej tak spotykali. Teraz cytując moją Żonkę: 'kaj mosz te zdjęcia sinek?' jeszcze hanyska z niej nie wyszła pozdrawiamyComment
-
Ale jednak widać było po której stronie rzeki jest dobrobyt. Biedniejszy Śląsk jadł tylko paluszki i orzeszki a u nas były dwie michy chipsów, i to w dwóch smakach
A na poważnie, mam nadzieję że impreza chyba przerodzi się w cykliczną. Takie "zuo" trzeba kultywować."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
Dzięki wszystkim za sporą dawkę śmiechu i wyborne towarzystwo.
Czas szybko zleciał. Cykliczną imprezą to już chyba jest, z taką frekwencją ma zapewniony byt. Ewenementem jest to, że zawsze przychodzi więcej osób niż deklaracji przyjścia. Była nas ponad 40-ka, tak na oko.
Aby nie czekać cały rok na nasępne spotkanie, proponuję aby na rozpoczecie lata (przed wakacjami) zorganizować wyjazd np do Piwnicy Zamkowej, bliskość gór, czystsze powietrze, długi dzień, moze być znakomitym dodatkiem. Możemy zrobić przerwę i pojechać na Szyndzielnię...Comment
-
Widzę, że Art godnie mnie zastapił i było zdjecie z pewnym gestem, nawet podwójnymbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dabl pleżer!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ale jednak widać było po której stronie rzeki jest dobrobyt. Biedniejszy Śląsk jadł tylko paluszki i orzeszki a u nas były dwie michy chipsów, i to w dwóch smakach
A na poważnie, mam nadzieję że impreza chyba przerodzi się w cykliczną. Takie "zuo" trzeba kultywować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment