Bo ci ONI czekają na wpisy kto NIE przyjdzie i na tej podstawie podejmują decyzję o przyjściu, nie anonsują tutaj, bo jeszcze by się kto rozmyślił i przyszedł
18.10.2011 r. leona w Strolycy
Collapse
X
-
-
To ja potwierdzam swoją deklarację sprzed 2 lat, że nie przyjdę (z tą różnicą, że teraz dzieci ze szkoły odbieram).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Jak zwykle gdzieś wtedy wyjeżdżam więc zgłaszam się w temaciePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Ja tym razem w pracy do 16tej, ale zwazywszy, ze to bedzie poczatek końca miesiąca, to z flota pewnie nie za ciekawie...
W razie czego potwierdzę swoją nieobecność w przyszłym tygodniubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Ja jeszcze nie wiem czy się właściwie odezwałem, bo NIE WIEM, gzie mam nie przychodzićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Naprawdę nie dam rady dotrzeć, mniej i mnie za usprawiedliwionego.
Może coś symultanicznie choć tez nie mam pewności..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
To jeszcze tyle czasu, że pewnie zapomnę. Mogę zatem, zgodnie z tradycją, się tu wpisać.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Comment
-
Możliwe zupełnie przypadkiem, że akurat będę dysponował dwoma godzinkami w Wawie o tej porze. Jestem umówiony na +/- 19:00. Ale myślałem o Pawie Piw na Żurawiej (mogę być wcześniej i spróbować zająć stolik).
EDIT: Mówię o piątku.Last edited by Seta; 2013-10-09, 00:15.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Sorry, nie mogę edytować drugi raz. Jestem chyba pijany, chciałem się cofnąć o 2 lata w czasie. W czwartek nie będę, jak wszyscy.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wiadomo już gdzie nie przyjść i o której godzinie?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
Comment