Bo ci ONI czekają na wpisy kto NIE przyjdzie i na tej podstawie podejmują decyzję o przyjściu, nie anonsują tutaj, bo jeszcze by się kto rozmyślił i przyszedł
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Możliwe zupełnie przypadkiem, że akurat będę dysponował dwoma godzinkami w Wawie o tej porze. Jestem umówiony na +/- 19:00. Ale myślałem o Pawie Piw na Żurawiej (mogę być wcześniej i spróbować zająć stolik).
EDIT: Mówię o piątku.
Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2013-10-09, 00:15.
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz . Ktoś je sobie po prostu...
Comment