11-go zjeżdżam do Wrocławia w ęteresach. Może jakieś małe duże spotkanko po południu? Wrocław szlakiem zabytków i knajpek? Poprawka następnego dnia rano?
Wrocław, Breslau, Presslaw 11 VII
Collapse
X
-
Comment
-
Oooo, jak miło. Jakbym jeszcze miał gdzie przenocować, to już w ogóle byłaby bomba, bo bym nie musiał wracać po pijaku nocnym pociągiem. Znalazłoby się u kogoś miejsce? Chudy jestem, wiele nie zajmuję.
Kudłaty - o której godzinie skończymy nasze szemrane interesa i będziemy mogli ?Comment
-
nocleg
Noclegownia "U Marusi" jak zwykle czynnaComment
-
żąleną napisal/a
Jedynkę poproszę!
No dobra, rezerwuję salon dla Ciebie, bezdomni tym razem bedą musieli zadowolić się klatką schodowąLast edited by Marusia; 2002-07-10, 21:32.Comment
-
Jak przyjedziesz o 14, to około 16 będziemy wolni . Zaglądniemy pewnikiem do sklepu osiedlowego na małe co nieco. Później jeszcze będę musiał załatwić w domu pewną sprawę i możemy walić do ****. Ale najpierw zaliczymy po drodze inną knajpkęComment
-
No jasne, tylko gdzie zbiórka, chętnie wpadne, ale nie wiem gdzie i o której się mam stawić.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Na szczęscie wiem, zdążyłem się już tam upić , oczywiście na spotkaniu z Forum, potem zresztą kimnąłem w tramwaju i trzy godziny wracałem do domu.
A zaczęło się od wygrania szklankiwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
Comment