"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
No to widzę, że wielomiesięczne trudy i wyrzeczenia nie poszły na marne.
OGROMNE GRATULACJE!!!
Iron, a Ty nie bądź taki złośliwy- kuła dziewczyna, cierpiała, tęskniła, pewnie mało piwa piwa i kto wie co jeszcze do tej litanii można dodać , to się jej należy i za to
OGROMNE GRATULACJE!!!
Iron, a Ty nie bądź taki złośliwy- kuła dziewczyna, cierpiała, tęskniła, pewnie mało piwa piwa i kto wie co jeszcze do tej litanii można dodać , to się jej należy i za to
Co to znaczy nie bądź złośliwy - nie będę jak zejdę, obiecuję
A teraz do ad rema
My z Asią i Krasnodupskim pojawimy się między 19-tą a 20stą.
Radziłbym nie wypić całego Ataku Chmielu, bo Asia wyładuje na będących wcześniej całe swoje półroczne negatywne emocje...
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-12-01, 16:48.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
OGROMNE GRATULACJE!!!
Tego się właśnie obawiam
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Domagam się natomiast gratulacji!!!!
Jest taki temat GRATULACJE - tam się domagaj
A tak serio to rzeczywiście gratuluję, ale od początku wierzyłam w Ciebie, więc nie jestem bynajmniej zaskoczona Wszystkie piwa wypite 3 i 4 grudnia będą za Twoje zdrowie i przyszłą karierę inspektorską
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
Kolor złoty
Piana drobnopęcherzykowa długo utrzymująca się
Zapach słodowo chmielowy z cytrusowym finiszem
Wysycenie wysokie
Smak słodowo chmielowy ze sporą przyjemną, cytrusową długo utrzymującą...
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
Comment