3.XII.2011

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
    Morał jest taki, że więcej liberalnego kapitalizmu a następnym razem pojedziesz do.. Berlina bo PO zrobi takie cięcia, że juz naprawdę nie będzie niczego
    E tam Berlin, podobno na Słowacji już przyjmuje okulista
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• docent
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.10
      • 5205

Na początku należą się podziękowania dla chłopaków z PINTY, za to że nowy Atak jest tak samo dobry (a może i lepszy) niż poprzednie warki.
      Dzięki wszystkim za stawiennictwo, choć miałem wrażenie, że zadeklarowało się więcej osób. Ale wyszło na to, ze tylko Mason dał ciała
      Beczka tak naprawdę zeszła w 2 godziny bo do godz. 19 zdążyliśmy z purcem wypić nie więcej niż 4 sztuki. Symptomatyczne dla tego miasta jest to, że warszawska premiera lanej PINTY odbyła się w ukraińskim lokalu...

Ja kończyłem tę imprę w niedzielę coś koło 18 oczywiście w Odessie, spotykając przy okazji nowego forumowicza wpadzio.
      Przypominam o przedświątecznym spotkaniu z pintowym stoutem 23 grudnia choć mam nadzieję, że uda się sciągnąć coś wcześniej. Podobnież jest szansa na PszeKozła lub Jak w Dym
      Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2011-12-05, 09:39.
      Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
      Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
      Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
      Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Mason
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2010.02
        • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
        Ale wyszło na to, ze tylko Mason dał ciała
        Nad czym ubolewa...
        JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
          dadek
          Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
          2024-11-19, 04:20
        • iron
          BRŁO Berlin [Steamworks Brewing Europe], Hoppy lager vol. 2
          iron
          Piwo z kalendarza adwentowego

Alk 5,8% IBU 20

Kolor złoty
          Piana drobnopęcherzykowa długo utrzymująca się
          Zapach słodowo chmielowy z cytrusowym finiszem
          Wysycenie wysokie
          Smak słodowo chmielowy ze sporą przyjemną, cytrusową długo utrzymującą...
          2024-12-04, 22:00
        • dadek
          Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
          dadek
          Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
          W browarze pracują...
          2024-04-11, 23:26
        • dadek
          Hlízov 230, Pivovar Holanďan
          dadek
          Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
          Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
          2023-11-03, 00:29
        • dadek
          Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
          dadek
          Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
          Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
          2023-11-01, 19:58
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...