Ta, a później wam CZPiP skontroluje, zaplombuje i nie będziecie mogli spać we własnym domu.
3.XII.2011
Collapse
X
-
Comment
-
Podbijam temat, żebyście nie zapomnieli gdzie spędzacie wieczór.
Ja będę po 18.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Pinta już się kończy. Zaraz podpinamy Fortunę Czarne Miodowe.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
-
Atak octu.
Kutas z cyckami.
Kto był pierwszy docent czy kura?
Badanie docenta...bez rękawiczek.
To tyle w telegraficznym skrócie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wczorajszy dzień była całkiem udany - najpierw próba w pełnym składzie, potem miłe spotkanie z Forumowiczami i Atakiem chmielu - wielkie dzięki.
A dzisiejszy dzień, to już inna bajka...
Jak co tydzień poszedłem na 8 rano na mecz. Długo sobie nie pograłem, bo mój zablokowany strzał trafił mnie rykoszetem w .... oko
Poza bólem miałem ciemną plamę w polu widzenia na godzinie 5. Wspólgracze dojrzeli krwiaka na źrenicy, który na szczęście się rozszedł i piękny krwiak na górnej powiece.
Ciemna plama znikła, ale w zamian uzyskałem zamglony obraz.
Okazało się, że ostry dyżur okulistyczny dla Warszawy i okolic jest w Międzylesiu.
Co zrobić - wsiedliśmy w 525 i już po 40 minutach byliśmy na miejscu. Po zarejestrowaniu udaliśmy się pod wskazany gabinet, gdzie czekało... ponad 50 osób.
Po dowiedzeniu się, że gość który przyszedł o 10:30 ciągle czeka na swoją kolej (dochodziła 14sta) zrobiliśmy w tył zwrot. Wiwat polska służba zdrowia
Na szczęście mgiełka tarciła na intensywności - teraz została tylko w postaci delikatnej aureoli wokół źródła światła.
Jaki morał z tej przydługiej opowieści - idziesz na imprezę - wyśpij się nazajutrz, a nie udawaj sportowcaLast edited by iron; 2011-12-04, 19:56.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Morał jest taki, że więcej liberalnego kapitalizmu a następnym razem pojedziesz do.. Berlina bo PO zrobi takie cięcia, że juz naprawdę nie będzie niczego"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Sport to zdrowie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment