W niedzielę w Piwotece o godzinie 17 (ul. 6 Sierpnia 1/3) będzie spotkanie z autorem książki "Browary Łodzi i regionu". Zamierzam się tam wybrać, więc jak ktoś ma ochotę spotkać się ze mną i wypić piwko (albo i dwa ) to zapraszam. Będę w niebieskim swetrze (to tak dla identyfikacji )
27.11.2011, Łódź, Piwoteka narodowa
Collapse
X
-
27.11.2011, Łódź, Piwoteka narodowa
Last edited by genea; 2011-11-26, 13:54.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Tagi: brak -
ehh, umknęła mi ta informacja. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się dlaczego nie ma sekcji łódzkiej browar.bizu choć co najmniej kilku zacnych forumowiczów jest z tego miasta...
Jakbyś miał ochotę wypić piwo w towarzystwie dobrego i porządnego człowieka to ja się zgłaszam Może to będzie okazja do zawiązania sekcji łódzkiej. -
ehh, umknęła mi ta informacja. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się dlaczego nie ma sekcji łódzkiej browar.bizu choć co najmniej kilku zacnych forumowiczów jest z tego miasta...
Jakbyś miał ochotę wypić piwo w towarzystwie dobrego i porządnego człowieka to ja się zgłaszam Może to będzie okazja do zawiązania sekcji łódzkiej.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
Z paroma łódzkimi forumowiczami się w mniej lub bardziej zaplanowany sposób w Piwotece spotykałem, ale ciekawe ile widziałem ryjków znanych z browaru, nie będąc tego świadomym?Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
Comment