W Komendzie nie ma. Jest w Piwnym Raju i nawet widziałem tam jakieś transmisje sportowe. Zwykle wydarzenia sportowe śledzone są także U Francuza, czyli w Petit Paris.
2011.12.10 - Trójmiasto (i okolice) w Szczecinie
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMeldujemy się w Starej Komendzie około 18:00.
Stolik mamy zarezerwowany w sali gdzie znajduje się warzelnia.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziNa ile osób, ja się rzecz jasna melduję.Last edited by abernacka; 2011-12-08, 18:01.
Comment
-
-
Budzisz postrach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBudzisz postrach
Comment
-
-
Na nazwisko trzeba sobie zasłużyć Nie bójcie się szczecinianie, abernacka na żywo nie jest taki groźny, wręcz przeciwnie, poza tym nie będzie tam sam
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZe względu na mały odzew zarezerwowałem stolik dla sześciu osób.
Śledzę watek w oczekiwaniu terminu aby dać odzew
Stolik mały będzie jak tam wpadnę z małżonkąŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBudzisz postrach
ale o gołębim sercuPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziŚledzę watek w oczekiwaniu terminu aby dać odzew
W sobotni wieczór 10 grudnia
Meldujemy się w Starej Komendzie około 18:00.Poszukuję
Comment
-
-
To i ja zamelduje sie około 18. Będę z ogonem, więc najwyżej zarezerwuje drugi stolik gdzieś w okolicy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziTo i ja zamelduje sie około 18. Będę z ogonem, więc najwyżej zarezerwuje drugi stolik gdzieś w okolicy.
Jak mi się uda, to wpadnę na jednego na stojaka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziPoprawka - miejsc brak
Jak mi się uda, to wpadnę na jednego na stojaka.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No to byliśmy, jakieś piwo tam wypiliśmy, wrażenia generalnie są "średnie", ale to już może w osobnych wątkach.
Comment
-
Comment