"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Ja niestety odpadam. Za daleko i za drogo jak na bardziej częste wizyty. Zmobilizuję się na Wesołych Świąt jeżeli będzie jeszcze w grudniu.
Ostatnia zmiana dokonana przez VanPurRz; 2011-12-09, 15:19.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Kolejny browar rzemieślniczy w Odessie, ulokowany jest w pobliżu innego - Kaczka. Ale trafić do niego jeśli się nie zna lokalizacji jest trudno.
Jak to bywa tam w tradycji, nie odnajdziemy żadnego śladu na zewnątrz że tam cos takiego się znajduję. Kiedy dotarłem na miejsce, dopiero...
Browar rzemieślniczy Dva Pivovara działa już od 2017 roku. Niestety usytuowany jest na totalnym końcu Odessy, dosłownie już na wsi. Nie zdecydowałem się na wizytę tam, gdyż przekraczało to moje możliwości transportowe.
Jednakże mają swój sklep firmowy w północnej dzielnicy Odessy,...
Wizyta tam, to wynik takiego śledztwa w sprawie browaru BeerMood, który jak ktoś zasygnalizował zakończył swoją działalność.
Jednak później dowiedziałem się, że BeerMood działa, ale na innym adresie. Dlatego też tam pojechałem będąc w Odessie.
Dotarcie na miejsce, mimo...
Ten browar rzemieślniczy jest owocem pasji. Pasji dwóch młodych piwowarów domowych, którzy wprowadzili słowo w czyn, czyli zainwestowali w piwny biznes tak sercem jak i aktywami.
Niełatwo mi było znaleźć miejsce warzenia, Jakiś budynek z czasów radzieckich, w którym mieszczą się...
Comment