Czy ktoś byłby chętny przybyć 30 grudnia do Odessy? Jestem po wstępnych rozmowach - okazja do spotkania to moje 18-ste urodziny i zakończenie działalności na Ursynowie.....
Odessa- Warszawa - 30 grudnia
Collapse
X
-
Comment
-
Ja się oczywiście piszę. Przypominam, że tydzień wcześniej też mamy spotkanie z okazji zimowego przesilenia, czyż nie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Docent załóż temat bo zapomnimy.
Na 30 grudnia się oczywiście piszę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Aha, żeby nie było, że post nie na temat to ja oczywiście będę.Last edited by Komar_Pafnucy; 2011-12-16, 09:53.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Rafał zalecił by mówić 18-ste. Ja się z nim kłócić nie zamierzam
Ponieważ wszystko ma być zwijane przed końcem roku, nie wiem jak to będzie wyglądało 30 grudnia. Może warunki będą już spartańskie. Ale chyba najważniejsze, by piwo byłoComment
-
Comment
-
Aż korci, żeby jakąś rozpierduchę zrobić. Rozumiem, że mają zdać lokal do dyspozycji właściciela w stanie używalności dzień później?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Jesteś na wylocie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment