23.12 Stypa warszawskiej Odessy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Z atrakcji planuję przynieść butelkę orzechówki domrobu (domowej roboty), którą dziś wyciągnąłem od rodzicieli.

Dzięki za spotkanie i śmichy-chichy nie do powtórzenia przy ludziach. Czy wysysacz szklanek dojechał z towarem do domu? Mam nadzieję, że przynajmniej jedna się zbiła, właśnie ta.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Pinta, Portermass Amburana
      e-prezes
      Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
      2025-01-19, 15:40
    • Ahumba
      2024.10.17-19 - Warszawa, 18 Warszawski Festiwal Piwa
      Ahumba
      Już 18 edycja Festiwalu na warszawskiej Legii. Piwo, wykłady, gry (na 3 piętrze), sporo stoisk z jedzeniem. Gratka dla kolekcjonerów etykiet piwnych, Zwłaszcza w czwartek można sporo etykiet pozyskać do zbioru..
      Start
      2024-10-17
      Koniec
      2024-10-19
      Adres
      Łazienkowska 3, Warszawa, Stadion Legii
      2024-09-21, 16:35
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Generala Boczarova 43, Dva Pivovara.
      bastion
      Browar rzemieślniczy Dva Pivovara działa już od 2017 roku. Niestety usytuowany jest na totalnym końcu Odessy, dosłownie już na wsi. Nie zdecydowałem się na wizytę tam, gdyż przekraczało to moje możliwości transportowe.
      Jednakże mają swój sklep firmowy w północnej dzielnicy Odessy,...
      2022-07-01, 20:35
    • ART
      Bydgoszcz, Grudziądzka 33, Czosnek i Oliwa
      ART
      Jest to właściwie restauracja. I to zdaje się nie byle jaka. Chociaż zmierzając tu od strony Biedronki, patrząc na odrapane mury tyłu lokalu i burdel od technicznego zaplecza nic na to nie wskazuje.

Przekraczając bramę posesji wyłania się jednak ciekawy odnowiony czerwonoceglany...
      2023-10-17, 19:34
    • telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 18:07
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...