U mnie nic się w tej kwestii nie zmieniło - będę.
Trójmiejskie spotkanie piwowarów domowych.
Collapse
X
-
Gdybyś ktoś z wybierających się nie był do tej pory w Duszku i nie wiedział jak tam trafić, to informuję, że jest to bodajże piąta kamienica po prawej, idąc od Długiego Pobrzeża (lub piąta od końca po lewej, hehe) Nad wejściem należy wypatrywać zwiniętej jasnej plandeki-daszku z czerwonym napisem Obołoń.
Piszę o tym nie bez powodu, bo o ile kojarzę, to żaden inny szczegół nie sugeruje, że tam może być jakiś lokal.
PS - a nie, coś jest - przy drzwiach jest tablica do pisania na niej kredą menu czy godziny otwarcia.Last edited by Pendragon; 2012-01-06, 16:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, to kto przybywa, a kto nie?
Jeśli nie boicie się zarazków i pozwolicie mi przyjśc to mimo wszystko wpadnę na chwilę.Poszukuję
Comment
-
-
No jak któryś tam z rzędu, to już chyba nie zarażasz.
Gdyby było źle i nie dałbyś rady, to daj znać przed 12:00 SMS-em, w wiadomym celu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja tez nie jeden raz wyleczyłem się piwem. Skuteczność rzędu 80%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo jak któryś tam z rzędu, to już chyba nie zarażasz.
Gdyby było źle i nie dałbyś rady, to daj znać przed 12:00 SMS-em, w wiadomym celu.Poszukuję
Comment
-
Comment