No heja warszawiacy, kto chce znów obejrzec mój ryjek z bliska to ogłaszam, że zaklepane! Jeśli będzie ładna pogoda to tym razem na miejsce zbiórki proponowałabym ogródki piwne przy Wiśle
Trzeba sie tylko dokładnie umówic w którym, bo ogródeczków jest pewnie ze sto.
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Chodzi o ten ogródek z Łomżą od strony ulicy (w stosunku do chodnika) czy od strony Wisły (bo chyba dwa ogródki z Łomżą widzałem)?
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
pulas napisal/a
Chodzi o ten ogródek z Łomżą od strony ulicy (w stosunku do alejki) czy od strony Wisły (bo chyba dwa ogródki z Łomżą widzałem)?
pułaś
pułaś
żąleną napisal/a Ale żeś natłukł wpisów... To się nazywa sztuczne pomnażanie postów. Chcesz dociągnąć do klubu 1000, co, przyznaj się?
Rozszyfrowałeś mnie Własnie o to chodzi, bo jak siedzę na piwie np. z Marusią to mam kompleksy junior member'a
pułaś
żąleną napisal/a Myślę, że najlepiej będzie umówić się w jakimś znanym wszystkim miejscu, z którego będziemy mogli wesołą grupką udać się do piwodajni.
Tylko nie w Somie
pułaś
Ja bardzo chętnie, ale czy wszyscy wiedzą gdzie to jest? (może tym razem więdzej forumowiczów z W-wy się zjawi - sądząc po ostatnich postach jest ich teraz więcej na forum)
pułaś
wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...
Pub To Dublin otworzony został już w 2007 roku, ale nie było tam jeszcze zainstalowanego browaru. Ten zaczął warzenie w 2011 roku.
Dojazd do tego miejsca jest bardzo łatwy, chociaż dzielnica jest położona na prawym brzegu Dniestru, przez który imponującym mostem przejeżdża linia metra,...
Smolenice, niewielka miejscowość u podnóża Małych Karpat, jest znana z malowniczo położonego pałacu który widoczny jest już z wielu kilometrów. Dzięki temu praktycznie przez cały rok jest celem tak indywidualnych jak i zorganizowanych wycieczek. Rodzinna firma zajmująca się od 2007 roku...
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...
Comment