Ja prawdę mówiąc wolałbym później, ale jeżeli większości odpowiada 16:00, to po prostu dojdę o swojej godzinie. Jak już będziecie troszkie na gazie...
Warszawa, 20.07 (sobota)
Collapse
X
-
Ja myślę, że 16.00 to dobra godzina chociaż raczej po południowa niż wczesna chyba, że masz na myśli jakieś piątkowe przedbiegiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
-
pulas napisal/a
A te mosty to Gdanski (blisko niego jest jeden ogródek Łomży), a drugi to Śląsko-Dombrowski - blisko niego siedzi dużo "dzielnych chłopców w dresach i ich ślicznych panienek".
A tak serio: 16.00 w Rybitwie. Przeca nie będziemy stac pod żadną kolumną o suchym pysku
Comment
-
-
No własnie dlatego tak napisałam. Jakoś nikt nowy nie zawitał do tego tematu.
Dzięki za przywołanie od porządku, że w Warszawie to nie ja rządzęLast edited by Marusia; 2002-07-16, 18:58.
Comment
-
-
RYBITWA O.K!!!
Mnie pasi. A tak swoją drogą, to ciekawe czemu tak mało ludzi ze stolicy chce się spotkać. Aktywnych na forum (i to w dość ogólnych działach jak przy piwie czy piwo ogólnie) jest dość sporo. Może nie wszyscy wchodzą na promocje,wydarzenia, imprezy i należałoby ich zaprosić w innym temacie. We Wrocku ten odsetek aktywnych imprezowiczów wydaje mi sie dużo większy.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
"Wydaje się" to mało powiedziane.
Trzeba się pogodzić z FAKTAMI
Comment
-
-
Marusia napisal/a
"Wydaje się" to mało powiedziane.
Trzeba się pogodzić z FAKTAMIpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
No ja co jakiś czas się staram eksportować do Was
Comment
-
-
Marusia napisal/a
Dzięki za przywołanie od porządku, że w Warszawie to nie ja rządzę
Myślę, że warto zrobić małą akcję powiadamiania na PW. Mnie, jako poczatkującego forumowicza, ominęła jedna pokaźna impreza, bo nie wiedziałem o istnieniu tego działu. Nawet teraz ciągle zapominam sprawdzać, czy coś się nie kroi.
Kojarzy mi się, że And69 i Pelras są warszawiakami, więc mogę ich powiadomić. Kojarzycie kogoś jeszcze? Bo chyba nie ma opcji wyszukiwania forumowiczów po miejscu zamieszkania?
Comment
-
-
Ja myślę, że 16.00 to dobra godzina
A przepuścić możliwość napicia się z Wami byłoby co najmniej niestosowneWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisal/a
A przepuścić możliwość napicia się z Wami byłoby co najmniej niestosowne
I groziłoby surowymi karami
Rybitwa o 16:00 - OK!
Chociaż nie wim czy to tak do końca bezpieczne. Ostatnio jak zaczynałem ogródki nadwiślane od Rybitwy, to ciężko się to dla mnie skończyłoDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment