No to możemy się umówić przy BUW-ie, albo jeszcze prościej przy bramie uniwerku.
Warszawa, 20.07 (sobota)
Collapse
X
-
pulas napisal/a
Chodzi o ten ogródek z Łomżą od strony ulicy (w stosunku do chodnika) czy od strony Wisły (bo chyba dwa ogródki z Łomżą widzałem)?
Mi wszystko jedno, ja bedę z przewodnikiem, albo właściwie nawet trzema
Comment
-
-
ja trafię wszędzie, byle było powiedziane gdzie tj nazwa i miejsce.
okreslenie ogródek nad Wisłą to zbyt ogólnie. trzeba podać chociaż między jakimi mostami lub u wylotu jakiej ulicy.
Spotkać się trzeba na pewno w jakimś ogródku lub pubie - a nuż się ktoś spóźni.
Ja też liczę na nowe osoby z forum.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No to się zdecydujta, chłopaki
Jak dla mnie to albo ogródki między tymi mostami, co to nie znam nazwy , albo Rybitwa.
Comment
-
-
Ja bym optował za Rybitwą. Jak słusznie zauważył Ahumba, ktoś może się spóźnić, a w knajpie możemy nań czekać sobie i czekać, i nie będzie problemu A do Rybitwy jest całkiem dobre dojście - za BUW-em w prawo. Do BUW-u z kolei też łatwo trafić - za uniwerkiem w dół. A do uniwerku...
Comment
-
-
Jak zaczniemy w Rybitwie to do ogródków juz pewnie nie dotrzemy .
A te mosty to Gdanski (blisko niego jest jeden ogródek Łomży), a drugi to Śląsko-Dombrowski - blisko niego siedzi dużo "dzielnych chłopców w dresach i ich ślicznych panienek".pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
A Żona-Taxi?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ech Gaduły
No dobra żeby ukrócić nabijanie postów przez innych (a co trzeba trzymać przewagę) proponuje spotkanie pod kolumną Zygmunta. To miejsce znają wszyscy warszawiacy, łatwo dojechać i tak samo blisko do ogródków jak i do Rybitwy. I koniec dyskusjiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Re: Ech Gaduły
zythum napisal/a
No dobra żeby ukrócić nabijanie postów przez innych (a co trzeba trzymać przewagę) proponuje spotkanie pod kolumną Zygmunta. To miejsce znają wszyscy warszawiacy, łatwo dojechać i tak samo blisko do ogródków jak i do Rybitwy. I koniec dyskusjipułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
jeszcze fajnie byłoby ustalić godzinę rozpoczęcia konsumpcji coby nie robić za drugą kolumnęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment