Zgodnie z tym postem można by wpaść i załapać się na gratisową beczkę oraz urodzinowe specjały. Uprzedzam kolejne wpisy i informuję, że jeśli gratisowa beczka otwierana będzie po 18 to możliwe, że mnie nie będzie
2012.02.04 - 1. Urodziny Czeskiej Baszty - PROMOCJA :p
Collapse
X
-
2012.02.04 - 1. Urodziny Czeskiej Baszty - PROMOCJA :p
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Zatem apelujemy do właścicieli Czeskiej Baszty o promocję przed 18tą - bo jak powszechnie wiadomo, jak nie ma Docenta, to nie ma PROMOCJIbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziups, proszę o wybaczenie, jedna beczka jednakPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziKtoś się wybiera? Ja bym się przeszła...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Witamy,
Chcemy Wam wszystkim, Naszym Klientom i przyjaciołom, serdecznie podziękować za przybycie na 1 urodziny Czeskiej Baszty.
Zabawa była przednia, prezenty niezwykle miłe i oryginalne, ciepłe słowa i życzenia pod adresem Czeskiej Baszty budujące.
Mamy nadzieję, że rocznicowe piwa smakowały, tort nie przesłodził atmosfery a szampan nie uderzył do głowy .
To właśnie Wy, osoby wymienione powyżej, współtworzycie ten lokal i jego atmosferę, wspieracie i napędzacie to miejsce, dajecie motywację do ciągłego działania dobrym słowem, radą i swoją w nim obecnością.
Ten pierwszy rok jest Naszym wspólnym sukcesem i radością, za co serdecznie jeszcze raz dziękujemy.
Do zobaczenia!
Zdjęcia z imprezy rocznicowej opublikujemy niebawem.
Czeska Baszta
Comment
-
Comment