18.02.2012 - Warszawa, Wlazł Kotek
Collapse
X
-
Ja termin mam "w ciemno zarezerwowany" ale przybycie zależy oczywiście od atrakcyjności niespodziewajki.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
W chwili obecnej wszystkie znaki na ziemi i pod ziemią wskazują na to, że będzie to premiera nowego piwa z Manufaktury Piwnej . Wlazł Kotek to jedno z dwóch miejsc, w których to piwo będzie lane z beczki, więc będzie to jakaś atrakcjaJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Kurde ja nie będę przed 20.00 - zostawcie chociaż dwa piwka z tej niespodzianki (oczka jak u kotka)"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
I mam oficjalne zapytanie do właścicieli. Czy jest szansa, żeby primator odblokował chociaż jeden z kranów?Comment
-
A, to ten Alt co ma być i w Piwotece (tak się przynajmniej domyślam)? No to wpadnę, pytanie tylko o której podpinana jest beczka.Last edited by docent; 2012-02-14, 15:24.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
A może jednak Bitter?
EDIT: Jednak Alt. PotwierdzoneLast edited by docent; 2012-02-14, 16:02.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Witam,
oficjalne zaproszenie na premierę Atbiera z Manufaktury umieściłem na wątku Wlazłkotkowym, więc tylko odpowiedzi na mniej lub bardziej oficjalne pytania.
Docent - podpinamy 50-litr. beczkę z rana w sobotę.
Bayern71 - zamówione są Svijany, jadą inne Primatory, niż oferowane do tej pory, za tydzień w sobotę 25 lutego, kolejna niespodzianka. Przy otwarciu ogródka piwnego pomyslimy o drugiej niefirmowej instalacji.Comment
-
Może uda mi się wpaść w ciągu dnia na jednego alta. Ktoś się wybiera?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
Comment