Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99
Wyświetlenie odpowiedzi
25.02 Warszawa - PINTA we Wla(z)łKotku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo dobra - ale ktoś w końcu przyjdzie, czy nie? Mnie mecz nie interesuje tylko Wlazłkotek, towarzystwo dawno nie widzianych znajomych oraz piwo"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ja pewnie wcześniej - 17.00? Też trudno mi wyczuć, zależy od kilku parametrów. Ale będę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziWesołych Świąt już wczoraj się lało, była jeszcze pszenica PrimatoraKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ja już jestem w domu Ciekawe jak Krasnodupski i emes dotarli Dzięki panowie, że chciało wam się pofatygować na imprę
Zostało jeszcze kilka KEGów Ataku w podwarszawskiej hurtowni więc jest szansa na powtórkęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziWesołych Świąt było jak dotąd warzone raz więc to ubiegłoroczna wersja...mam nadzieję, że piwo będzie nadal o.k. Zakup z resztek zapasów naszego partnera hurtowego z W-wy.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
I kolejne spotkanie starych ludzi dobiegło końca. Starość wyzierała z każdej wypowiedzi, każdej szarej, zmęczonej twarzy, każdego ruchu starych członków. Nawet dmuchany pedałami kajak Emesa kurzy się tylko na strychu, śniąc o szaleństwach młodości.
Comment
-
-
Dzięki za spotkanie starych ludzi, fajnie było Wlazł Kotek mi się podoba i dojazd z centrum dobry jest, i lokal sympatyczny, tylko kranini za mało W lecie miejsce na ogródek jest, zatem i palacze będą mogli pooddychać jak ludzie.
Oprócz piwa spożyłam również bardzo smaczne pierogi z mięsem. Pinta była może lekko przechodzona, ale nie tak bardzo, jak ostatnio gdy ją spożywałam w Czeskim Raju.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPinta była może lekko przechodzona, ale nie tak bardzo, jak ostatnio gdy ją spożywałam w Czeskim Raju.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment