2012.06.27-28 - Warszawa, Półfinały Euro 2012 w knajpie
Collapse
X
-
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Nie wyrabia się, dostaniesz przy zakupie pierwszego piwa. Chyba, że poprosisz o nie po niemiecku lub włosku i będziesz ubrany w ich barwy narodowePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Było dobrze na Skalakach
Niestety wygląda, że odsuwa się szansa aby dzisiaj wyszedł."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Mięczak, tchórz i leszcz - ale czego się można spodziewać po [tu wpisz co chcesz].
Gdy przyszedłem do Czeskiej, wszyscy oprócz Docenta wyszli, a przecież myłem się rano. No cóż. Poleźliśmy więc z Docentem na Nowy Świat, widok setek imprezujących ludzi, ulicy zasłanej opakowaniami po procentach i spokojnie przyglądającej się temu wszystkiemu policji szybko się nie powtórzy. Skończyliśmy w Windygo, ja się zmyłem po 3, Docent postanowił jeszcze "chłonąć atmosferę" i chyba trochę wchłonął, skoro nic nie pisze.Comment
-
Dobra, już wstałem
Klimat na Nowym Świecie był niesamowity. Tłum grał w piłkę mając kamienice za linie boczne i nie wiem jakim cudem żadna szyba nie poszła. Nad ranem ulicą jeździły policyjne suki, a pod ich oponami chrzęściły kilogramy szkła. Ten widok skojarzył mi się z obrazkami jakie miały miejsce tu w stanie wojennym, na szczęście kontekst jest inny. Niech żałują ci co nie byli, nie sądzę byśmy prędko byli świadkami takiego karnawałuPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Mięczak, tchórz i leszcz - ale czego się można spodziewać po [tu wpisz co chcesz].
Gdy przyszedłem do Czeskiej, wszyscy oprócz Docenta wyszli, a przecież myłem się rano. No cóż. Poleźliśmy więc z Docentem na Nowy Świat, widok setek imprezujących ludzi, ulicy zasłanej opakowaniami po procentach i spokojnie przyglądającej się temu wszystkiemu policji szybko się nie powtórzy. Skończyliśmy w Windygo, ja się zmyłem po 3, Docent postanowił jeszcze "chłonąć atmosferę" i chyba trochę wchłonął, skoro nic nie pisze."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
-
My się wybieramy do Baru Pod Kopytem na Skalaki
O tym przybytku tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=98640bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment