Będę w piątek. pewnie koło 18.00
Warszawa, 17:15 - artezański wit przybywa!
Collapse
X
-
Miałem okazję dzisiaj skosztować tego wita, niezłe piwo, ale zachwytu nie dane mi było przeżyć. Byłem ok 19, wita piłem tylko ja, obok pito Kormorany, Obolony, nawet Kasztelany. Chyba za wysoka cena, mimo, że najniższa w stolicy, żeby ten wit stał się popularny i chętnie spożywany. Początki są zawsze trudne i pełne kłód pod nogami
Mam nadzieję, że ekipa piątkowa dokończy tę bęczkę i wszyscy będą zadowoleniComment
-
We czwartek też trochę zeszłoWit smaczny, acz kosztuje co nieco - jednak w lokalu obok Tyskie kosztuje 9 czy 10 zł, Ciechany z butli podobnie. Trzymam kciuki za sukces - jeśli piwo zostanie, będę co jakiś czas wracał
ps. w Bierhalle pół litra też kosztuje 10 zł - może zabiegiem marketingowym byłoby lanie w szkło 0,4 za - powiedzmy - 9 złKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
__________________________
piję bo lubię!Comment
-
We czwartek też trochę zeszłoWit smaczny, acz kosztuje co nieco - jednak w lokalu obok Tyskie kosztuje 9 czy 10 zł, Ciechany z butli podobnie. Trzymam kciuki za sukces - jeśli piwo zostanie, będę co jakiś czas wracał
ps. w Bierhalle pół litra też kosztuje 10 zł - może zabiegiem marketingowym byłoby lanie w szkło 0,4 za - powiedzmy - 9 złComment
-
To, że ceny w innych miejscach są chore nie znaczy, że wszyscy mają być chorzy. NIestety Warszawa jest chora (pod tym względem)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Wszystko zależy od mojego "partnera na wieczór" - będziemy między 18 a 20.
A Warszawa jest chora pod różnymi względami, ale i tak ją kocham, bo to moje miastoA jak sie wkurzę to się wyprowadzę na stare lata, ale nie na wieś - wystarczy do innego miasta.
Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Mecze od pol godziny tego wita i nie moge go dopic szczerze to becik porownujac je do raera obrazil radlera. Tamto bez problemow daje sie pic to to tylko ostro gazowana woda z dodatkiem cyyryny. Pustr i wodniste do granic."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Related Topics
Collapse
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
Browarów na Pomorzu przybywa. Miło jeśli pojawiają się browary z wyszynkiem w dobrych lokalizacjach, a taki właśnie browarek zyskał niedawno Puck.
Tym samym mały Puck ma już dwa udane browary z dobrym piwem.
Pierwszy był otwarty w 2014 roku Browar Spółdzielczy, teraz możemy...-
Channel: Pomorskie
-
-
Кваси - Гуцульська крафтова пивоварня «Ципа» - вул. Центральна, 163.
Kvasy, to spora wieś położona w dolinie Czarnej Cisy, w otoczeniu pięknych karpackich krajobrazów.
Wieś słynie ze źródeł wód mineralnych, od czego...-
Channel: Ukraina
2018-07-13, 20:59 -
-
Dawno piwo mi tak nie smakowało. 4,0%alk i 11,5%wag. Węglowody 4,6g/100g piwa i 43kkal/100g,butelka 0,5l,
Smak dla mnie extra, słodkawe,lekkie, gaz i pianka jak trzeba.
Nie piłem ostatnio piwa o takim smaku polskiej produkcji.
dla mnie na 5!-
Channel: Ukraina
-
-
Wspólnie z kolegą Mste (i naszymi szanownymi małżonkami
) zamierzamy spędzić najbliższy długi weekend w Warszawie
"szwendając się" po niedawno otwartych, a już cieszących się dobrą opinią, browarach restauracyjnych. Na pierwszy ogień pójdzie zapewne BrowArmia...
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment