partnerka na wieczór mi odmówiła więc pewnie nie dotrę....
Warszawa, 17:15 - artezański wit przybywa!
Collapse
X
-
wyślijcie sobie buziaczki smskiem, co kogo obchodzą wasze warszawskie problemy? Hę?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Było wiele atrakcji Był świat zza krat, włoskie małżeństwo Pamiętajcie aby zawsze pukać do toalety I nie wykręcajcie żarówek jeżeli nie umiecie ich potem wkręcić
Piwo bylo OK jako Wiświt
ps. Mam nadzieję, że jeszcze nas wpuszczą kiedyś do tego 17.15"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Comment
-
Zajrzeliśmy na 2,5 piwa, no i co ja mam napisać - na szczęście nic nie zmądrzeliście od poprzedniego razubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Nie zmądrzeli to fakt i cieszy to me oko i serce a tylko żal że fulianu któś gitarrę zajumał ale to nic, i tak grał"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Comment