wyślijcie sobie buziaczki smskiem, co kogo obchodzą wasze warszawskie problemy? Hę?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Było wiele atrakcji Był świat zza krat, włoskie małżeństwo Pamiętajcie aby zawsze pukać do toalety I nie wykręcajcie żarówek jeżeli nie umiecie ich potem wkręcić
Piwo bylo OK jako Wiświt
ps. Mam nadzieję, że jeszcze nas wpuszczą kiedyś do tego 17.15
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
ps. Mam nadzieję, że jeszcze nas wpuszczą kiedyś do tego 17.15
Na początek radzę przychodzić pojedynczo i nie używać wczorajszego tekstu: "-czy pan jest z browar.biz? -czy jestem z browar.biz??-JA jestem browar.biz!!"
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
Browarów na Pomorzu przybywa. Miło jeśli pojawiają się browary z wyszynkiem w dobrych lokalizacjach, a taki właśnie browarek zyskał niedawno Puck.
Tym samym mały Puck ma już dwa udane browary z dobrym piwem.
Pierwszy był otwarty w 2014 roku Browar Spółdzielczy, teraz możemy...
Pyszna 10 z Popradu. Taka na lato, delikatna w smaku, z piękną gęstą śnieżnobiałą piana, z lekkim nagazowaniem i lekkim układaniem w żołądku. Takich można wypić kilkanaście i dalej iść na szlaku i za to kocham i słowackie i czeski dziesiątki. Są pożądne, z jednej strony nic wielkiego,...
Dawno piwo mi tak nie smakowało. 4,0%alk i 11,5%wag. Węglowody 4,6g/100g piwa i 43kkal/100g,butelka 0,5l,
Smak dla mnie extra, słodkawe,lekkie, gaz i pianka jak trzeba.
Nie piłem ostatnio piwa o takim smaku polskiej produkcji.
dla mnie na 5!
Comment