Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy
Collapse
X
-
No tak, wychodzi pięć, ale dużych piw a nie litrów. Piąta beczka obowiązkowoPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziChyba masz wadliwy kalkulatorJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Mam nadzieję, że do poniedziałku coś ocaleje bo niestety wracam dopiero rano z zesłaniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że do poniedziałku coś ocaleje bo niestety wracam dopiero rano z zesłaniaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziWidzę pijaństwo się ostre zapowiada, to chyba partnerkę imprezową będę musiał odstawić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziTo z kim ja się będę bawiła?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziTo z kim ja się będę bawiła?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTym razem ze mną Już bransoletki możesz szykować, zwłaszcza te wysłużone
Twoje kompromitujące zdjęcie w bransoletkach już mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziMogę zabrać też jakieś inne zabawki
Comment
-
-
Zboczuchybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dopiero wtorek, a na FB jest już 50 osób. Może być tłocznoPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
UWAGA UWAGA!!!
Właśnie otrzymałem info ze z dniem dzisiejszym pub 17:15 przestał istnieć. Warszawa to naprawdę pechowe miejsce dla piwoszy . Na szybko kombinuję inny lokal, ale będzie ciężko. Nie wińcie proszę nas za ten stan rzeczy.
Na tą chwile premiera w 17:15 jest odwołana!!!
Comment
-
Comment