Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPrzyjdź z własnym krzesłem, żeby nie stać
Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vietnam Wyświetlenie odpowiedziO.K. w znanej sieci supermarketów są na wyprzedaży składane kartonowe taboreciki po 1PLN (w barwach narodowych z logo EURO)
Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziKtórego sklepu?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vietnam Wyświetlenie odpowiedzi...
Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziKtórego sklepu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziMyślisz, że powie?Na pohybel!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziTrochę smutno bo jednak włożyłem w to dużo pracy i chciałbym żeby wszyscy się fajnie bawili na imprezach związanych z piwem. Spodziewałem się jednak takiego obrotu sprawy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNa pocieszenie powiem Ci, że wczoraj błagałem, skamlałem u Strefy Piwa o butelczynę. Obiecywałem, że przed sobotnim śniadaniem nie tknę ani nie spojrzę. Oni na to, że mogą mi Jacka nalać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar Wyświetlenie odpowiedziTrochę smutno bo jednak włożyłem w to dużo pracy i chciałbym żeby wszyscy się fajnie bawili na imprezach związanych z piwem. Spodziewałem się jednak takiego obrotu sprawy.
Najwyżej ogłoście moment startu sprzedaży hurtowej i wtedy kto pierwszy zamówi, ten będzie miał pierwszy u siebie. Nastąpi przesunięcie akcentu, bo to klienci będą naciskać sklep / pub na zamówienie piwa, jeśli ten nie postara się odpowiednio szybko go zamówić ("a czytałem, że w lokalu X już leją z beczki")Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-08-24, 10:46.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa przyszłość nie róbcie takiego halo z dniem i godziną startu i będzie po kłopocie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa przyszłość nie róbcie takiego halo z dniem i godziną startu i będzie po kłopocie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
A ja rozumiem Ale Browar bo też mnie okropnie wnerwia różne cwaniactwo i kolesiostwo. wierzcie czy nie wierzcie ale ja gdybym miał możliwość/znajomości to i tak wyczekałbym do premiery ze względu na szacunek i uczciwość wobec innych nie mających takich znajomości a także uczciwość wobec organizatora. Do tego nieuczciwościa wobec innych jest to, że sklep.knajpa się tak zachowuje.
Ot może jestem trochę staroświecki i socjalistyczny w swoich wartościach - taki niedzisiejszy, niemodny i nie człowiek "sukcesu"Ostatnia zmiana dokonana przez VanPurRz; 2012-08-24, 10:55."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA gdzie by Docent jeździł jakby nie było tych iwentów?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment