25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy
Collapse
X
-
O.K. w znanej sieci supermarketów są na wyprzedaży składane kartonowe taboreciki po 1PLN (w barwach narodowych z logo EURO)
Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...Comment
-
O.K. w znanej sieci supermarketów są na wyprzedaży składane kartonowe taboreciki po 1PLN (w barwach narodowych z logo EURO)
Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
I dlatego do następny nasz wyjazd będzie do Strefy, którą mamy od dawna "zaległą".Comment
-
Najwyżej ogłoście moment startu sprzedaży hurtowej i wtedy kto pierwszy zamówi, ten będzie miał pierwszy u siebie. Nastąpi przesunięcie akcentu, bo to klienci będą naciskać sklep / pub na zamówienie piwa, jeśli ten nie postara się odpowiednio szybko go zamówić ("a czytałem, że w lokalu X już leją z beczki")Last edited by Pendragon; 2012-08-24, 10:46.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Nie zgadzam się. Piwne premiery pozwalają rozruszać jakoś tę piwną scenę. W Czechach w sezonie letnim co chwila masz święta browarów. A u nas będzie nowa tradycja piwnych premierPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
A ja rozumiem Ale Browar bo też mnie okropnie wnerwia różne cwaniactwo i kolesiostwo. wierzcie czy nie wierzcie ale ja gdybym miał możliwość/znajomości to i tak wyczekałbym do premiery ze względu na szacunek i uczciwość wobec innych nie mających takich znajomości a także uczciwość wobec organizatora. Do tego nieuczciwościa wobec innych jest to, że sklep.knajpa się tak zachowuje.
Ot może jestem trochę staroświecki i socjalistyczny w swoich wartościach - taki niedzisiejszy, niemodny i nie człowiek "sukcesu"Last edited by VanPurRz; 2012-08-24, 10:55."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment