25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
    Wpadaj koniecznie. Druga okazja żeby zobaczyć prawie setkę ludzi na kilkudziesięciu m2 prędko się nie powtórzy
    Wcale nie jestem przekonany, że tak będzie. Od Internetu do rzeczywistości droga bywa daleka.

Comment

• vietnam
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2011.05
      • 117

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
      Przyjdź z własnym krzesłem, żeby nie stać
      O.K. w znanej sieci supermarketów są na wyprzedaży składane kartonowe taboreciki po 1PLN (w barwach narodowych z logo EURO)
      Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...

Comment

• AleBrowar
        • 2012.04
        • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vietnam
        O.K. w znanej sieci supermarketów są na wyprzedaży składane kartonowe taboreciki po 1PLN (w barwach narodowych z logo EURO)
        Z własnym premierowym piwem też mogę przyjść bo dzięki uprzejmości mojego ulubionego sklepiku już wczoraj miłem okazję się napić mniam...
        Którego sklepu?
        http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• docent
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.10
          • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
          Którego sklepu?
          Myślisz, że powie?
          Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
          Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
          Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
          Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• leona
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.07
            • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vietnam
            ...
            Którego sklepu?
            Na pohybel!

Comment

• AleBrowar
              • 2012.04
              • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
              Myślisz, że powie?
              Na pohybel!
              Trochę smutno bo jednak włożyłem w to dużo pracy i chciałbym żeby wszyscy się fajnie bawili na imprezach związanych z piwem. Spodziewałem się jednak takiego obrotu sprawy.

Comment

• Doro_
                • 2011.09
                • 131

Trochę smutno bo jednak włożyłem w to dużo pracy i chciałbym żeby wszyscy się fajnie bawili na imprezach związanych z piwem. Spodziewałem się jednak takiego obrotu sprawy.
                Obiecuję, że ja się będę "fajnie bawiła"

Comment

• leona
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2009.07
                  • 5853

Na pocieszenie powiem Ci, że wczoraj błagałem, skamlałem u Strefy Piwa o butelczynę. Obiecywałem, że przed sobotnim śniadaniem nie tknę ani nie spojrzę. Oni na to, że mogą mi Jacka nalać

Comment

• AleBrowar
                    • 2012.04
                    • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
                    Na pocieszenie powiem Ci, że wczoraj błagałem, skamlałem u Strefy Piwa o butelczynę. Obiecywałem, że przed sobotnim śniadaniem nie tknę ani nie spojrzę. Oni na to, że mogą mi Jacka nalać
                    I dlatego do następny nasz wyjazd będzie do Strefy, którą mamy od dawna "zaległą".

Comment

• Pendragon
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Na przyszłość nie róbcie takiego halo z dniem i godziną startu i będzie po kłopocie.
                      Najwyżej ogłoście moment startu sprzedaży hurtowej i wtedy kto pierwszy zamówi, ten będzie miał pierwszy u siebie. Nastąpi przesunięcie akcentu, bo to klienci będą naciskać sklep / pub na zamówienie piwa, jeśli ten nie postara się odpowiednio szybko go zamówić ("a czytałem, że w lokalu X już leją z beczki")
                      Last edited by Pendragon; 2012-08-24, 10:46.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• AleBrowar
                        • 2012.04
                        • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
                        Na przyszłość nie róbcie takiego halo z dniem i godziną startu i będzie po kłopocie.
                        Nie planuje tego zmieniać, uważam że takie imprezy podnoszą poziom sceny i kultury piwnej.

Comment

• docent
                          • 2002.10
                          • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
                          Nie zgadzam się. Piwne premiery pozwalają rozruszać jakoś tę piwną scenę. W Czechach w sezonie letnim co chwila masz święta browarów. A u nas będzie nowa tradycja piwnych premier
                          Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• VanPurRz
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2008.09
                            • 4229

A ja rozumiem Ale Browar bo też mnie okropnie wnerwia różne cwaniactwo i kolesiostwo. wierzcie czy nie wierzcie ale ja gdybym miał możliwość/znajomości to i tak wyczekałbym do premiery ze względu na szacunek i uczciwość wobec innych nie mających takich znajomości a także uczciwość wobec organizatora. Do tego nieuczciwościa wobec innych jest to, że sklep.knajpa się tak zachowuje.

Ot może jestem trochę staroświecki i socjalistyczny w swoich wartościach - taki niedzisiejszy, niemodny i nie człowiek "sukcesu"
                            Last edited by VanPurRz; 2012-08-24, 10:55.
                            "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• leona
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2009.07
                              • 5853

A gdzie by Docent jeździł jakby nie było tych iwentów?

Comment

• docent
                                • 2002.10
                                • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
                                A gdzie by Docent jeździł jakby nie było tych iwentów?
                                No teraz to się za daleko nie przejadę

Comment

Przetwarzanie...