25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

No to zawsze zajdzie się ktoś, kto wystartuje wcześniej.
    Chętnie wybrałbym się na premierę, ale tego nie zrobię, gdyż jest ona wyznaczona na zbyt późną porę. Nie będę jechał 100 km by wychylić 2 szklanki i szybko wychodzić by zdążyć na ostatni autobus, którym tuż przed północą dotrę do domu.

Dlatego sugeruję - zastrzeżcie sobie dzień premiery, ale godzina niech zależy od godzin otwarcia lokalu, tak jak jest to w przypadku sklepów.
    Jeśli jest jakaś uroczysta premiera z Waszym udziałem, to ok, wyznaczajcie godzinę, ale czemu wszyscy w Polsce mają do tego dorównać?
    To ogranicza liczbę potencjalnych klientów.
    Last edited by Pendragon; 2012-08-24, 11:17.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Ahumba
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9052

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
      A ja rozumiem Ale Browar bo też mnie okropnie wnerwia różne cwaniactwo i kolesiostwo. wierzcie czy nie wierzcie ale ja gdybym miał możliwość/znajomości to i tak wyczekałbym do premiery ze względu na szacunek i uczciwość wobec innych nie mających takich znajomości a także uczciwość wobec organizatora. Do tego nieuczciwością wobec innych jest to, że sklep.knajpa się tak zachowuje.
      I w tym momencie jak rzadko ostatnio zgadzam się z VanPurRz i podpisuję się pod tym w pełni (imieniem i nazwiskiem) Maciej Kozera.
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• docent
        • 2002.10
        • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
        To ogranicza liczbę potencjalnych klientów.
        Niee. Tu ma zastosowanie psychologiczna zasada "braku dostępności". Bardziej pragniesz tego, co jest niedostępne...
        Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
        Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
        Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
          Niee. Tu ma zastosowanie psychologiczna zasada "braku dostępności". Bardziej pragniesz tego, co jest niedostępne...
          No tak, ale aż tak bardzo tego nie pragnę. Gdyby tak było, to bym pojechał nawet na tę godzinkę czasu jaką bym miał do dyspozycji
          Ale mogę pojechać następnego dnia, albo przy kolejnej dostawie i wypić to piwo np. w południe.

Albo kupić tańsze w butelce, o! Nikt mi nie będzie narzucał godziny spożycia
          Last edited by Pendragon; 2012-08-24, 11:35.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• gaz4
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.04
            • 192

Mimo spróbowania ( nie mogłem się powstrzymać) mam jeszcze większą ochotę na wersję z beczki i całe show związane z premierą...odnosnie dostępności to piwko stało normalnie w lodówce i było dostępne dla wszystkich bez znajomości i proszenia, a sprzedawca zapytany o premierę skwitował, że nic mu o tym niewiadomo...

Comment

• docent
              • 2002.10
              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4
              Mimo spróbowania ( nie mogłem się powstrzymać) mam jeszcze większą ochotę na wersję z beczki i całe show związane z premierą...odnosnie dostępności to piwko stało normalnie w lodówce i było dostępne dla wszystkich bez znajomości i proszenia, a sprzedawca zapytany o premierę skwitował, że nic mu o tym niewiadomo...
              Bo to chyba miał być obowiązek hurtownika by poinformować o tym fakcie sklepy...
              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

Czyli podobnie jak z premierami Grand Championa. Organizator swoje, sprzedawcy swoje a prawdy nie zna nikt
                Dobra pewnie tylko mnie to przeszkadza więc nie ma co kruszyć kopii. Oby premiera była udana
                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Mason
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2010.02
                  • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4
                  odnosnie dostępności to piwko stało normalnie w lodówce i było dostępne dla wszystkich bez znajomości i proszenia, a sprzedawca zapytany o premierę skwitował, że nic mu o tym niewiadomo...
                  Czyżby to był pewien sklep specjalizujący się w leżakowaniu piw dłużej, niż zaleca producent?
                  JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• docent
                    • 2002.10
                    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
                    Czyżby to był pewien sklep specjalizujący się w leżakowaniu piw dłużej, niż zaleca producent?
                    O w mordę, będę tam dzisiaj. Będzie "ostatnie kuszenie"

Comment

• tomolek
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2006.05
                      • 1752

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
                      A ja rozumiem Ale Browar bo też mnie okropnie wnerwia różne cwaniactwo i kolesiostwo. wierzcie czy nie wierzcie ale ja gdybym miał możliwość/znajomości to i tak wyczekałbym do premiery ze względu na szacunek i uczciwość wobec innych nie mających takich znajomości a także uczciwość wobec organizatora. Do tego nieuczciwościa wobec innych jest to, że sklep.knajpa się tak zachowuje.

Ot może jestem trochę staroświecki i socjalistyczny w swoich wartościach - taki niedzisiejszy, niemodny i nie człowiek "sukcesu"
                      Uczciwość, szacunek dla cudzej pracy.... wychodzi jednak na to, że z Ciebie żaden socjalista ;p

Chcąc nie chcąc, rad nierad, muszę się jednak z Tobą zgodzić.
                      www.ohbeautifulbeer.com

www.mateuszdrozdowski.pl

„Kwaśny Edi herbu Koreb

Comment

• AleBrowar
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2012.04
                        • 167

Nie zamierzam nad tym ronić łez, szkoda na to czasu. Wszyscy zainteresowani byli poinformowani, oczywiste jest że współpracując z hurtowniami nie mamy pełnej listy odbiorców. Cieszmy się warszawską premierą w beczce
                        http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• tomolek
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.05
                          • 1752

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
                          Nie zamierzam nad tym ronić łez, szkoda na to czasu. Wszyscy zainteresowani byli poinformowani, oczywiste jest że współpracując z hurtowniami nie mamy pełnej listy odbiorców. Cieszmy się warszawską premierą w beczce
                          No i słusznie nie ma co się przejmować. Tak w ogóle, podobają mi się Wasze działania, trzymam za Was kciuki.
                          Chciałem jednak zapytać, kiedy AleBrowar będzie dostępny w Lublinie??? :]

Ps: Będę męczył aż do skutku
                          www.ohbeautifulbeer.com

www.mateuszdrozdowski.pl

„Kwaśny Edi herbu Koreb

Comment

• docent
                            • 2002.10
                            • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek
                            No i słusznie nie ma co się przejmować. Tak w ogóle, podobają mi się Wasze działania, trzymam za Was kciuki.
                            Chciałem jednak zapytać, kiedy AleBrowar będzie dostępny w Lublinie??? :]

To nawet butelek nie ma w Lublinie

Comment

• AleBrowar
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2012.04
                              • 167

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek
                              Katonie... jakie hurtownie nawiedzają Lublin?
                              http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• docent
                                • 2002.10
                                • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AleBrowar
                                Katonie... jakie hurtownie nawiedzają Lublin?
                                Swego czasu Majex miał szerszą ofertę...

Comment

Przetwarzanie...