25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Dobra Warszawiacy
Macie okazję się wykazać potrzebuję głowice typu A, rollbar który mamy od chłopaków ze Smaku Piwa ma głowice belgijskie. Ja mam dwie głowice, potrzebne są pilnie jeszcze 2.Comment
-
Comment
-
-
Nie rozumiem jednej rzeczy. Na premierze byli i Artezanowcy, i Becik, a nikt niczego nikomu nie zasadził...Comment
-
Takiej kolejki po piwo Warszawa dawno nie widziała. Wielkie dzięki dla AleBrowarowej ekipy za doborowe spotkanie! W kontekście tych wszystkich perturbacji ważne, że doszło do tego wydarzenia więc nie ma co specjalnie narzekać na temperaturę serwowanego piwa
Fotki i relacja wkrótce na Polskich Minibrowarach, a ja mam nadzieję, że rollbar w Spiskowcach będzie jeszcze dzisiaj...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Nie wiem, o której piłes tego ale'a, ale mój / i paru innych osób/ miał właśnie taką temperaturę. Jednak o dobrej jakości tego piwa świadczy to, że nawet w 21 st smakował
bardzo przyzwoicie. Stout natomiast to była ciepła kawowa zupa.
Szkoda jednak, że na tak rozreklamowaną imprezę koledzy z Ale Browaru nie sprawdzili wcześniej chłodzenia kranów, tylko poszli na żywioł. Miało byc tak pięknie, a wyszło jak zawsze.Comment
Comment