25 sierpnia - Warszawska Premiera Sweet Cow w Spiskowcy Rozkoszy
Collapse
X
-
-
Ja wszystko rozumiem, mają bardzo rzemieślniczy browar, dużo przy nim fizycznie robią, ale tak żeby od razu "chłopki"?
Fajne foty z imprezy, piwa jeszcze nie próbowałam, ale nie omieszkam, jak się nadarzy okazja. Szczerze przyznam jednak, że wysoki poziom gadżeciarstwa jak dla mnie przerażający.Last edited by Marusia; 2012-08-27, 09:41.Comment
-
A w temacie żenady lub nie. Mam wrażenie, że serwowanie piwa w temperaturze ponad 20*C może zostać pobite przy następnej szumnej premierze, kiedy to któreś z raczkujących piwnych przedsięwzięć zaoferuje Wam picie piwa prosto z butelki bo ... coś tam.
Tacy kozacy smaku i puryści piwni dali sobie wmówić, że to normalne? Obudźcie się, nawet jak stolica to petrus.Last edited by leona; 2012-08-27, 09:44.Comment
-
Rozumiem, że Spiskowcy to lokal tylko z butelkami?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Comment
-
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz. Dlaczego wypożyczający rollbar nie dali znać AleBrowarowi jaki jest zakres temperaturowy pracy chłodziarki? Bo wychodzi na to, że przy ustawieniu poniżej 8°C agregat w ogóle przestał chłodzić...Inną kwestią jest to, że chłodzone na tym rollbarze są tylko dwa spośród czterech kranów.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Mam wrażenie, że serwowanie piwa w temperaturze ponad 20*C może zostać pobite przy następnej szumnej premierze, kiedy to któreś z raczkujących piwnych przedsięwzięć zaoferuje Wam picie piwa prosto z butelki bo ... coś tam.
Tacy kozacy smaku i puryści piwni dali sobie wmówić, że to normalne?Zwłaszcza, że można spotkać sugestie, że takie iwenty niosą kaganiec kultury piwnej do ludu.Last edited by AleBrowar; 2012-08-27, 09:59.Comment
-
Będąc w Waszych butach, starałbym się zadbać o odpowiednie urządzenia. Szkoda Waszej reputacji Panowie. Ja się nie zraziłem i czekam na następną okazję do przetestowania reszty warek. Pozdrawiam serdecznie !Comment
-
Marudzita kochani.
Jak nie chciało się pić ciepłego to piło się zimne Jacki abo Panienki. Ja tak zrobiłem i żyję. Chopak i Krowa nie ucieknom.Comment
-
Byłem od 18.30 i Lady plus Jack były ciepłe. Więc wyboru nie miałem. Na testowanie pozostałych dwóch piw przeszła mi ochota. Po 2h opuściłęm lokal. Następnym razem będzie lepiej.Comment
-
Napisałam "jak dla mnie przerażający". Przytłaczający właściwą treść. Ale rozumiem, że ludzie to lubią i taką sobie wybraliście drogę promocji i ogólnie to oczywiście mam to gdzieś, bo nie moje małpy i nie mój cyrk O, cyrk to właściwe słowoComment
-
Oj tam. Wyobraź sobie, jakie gadżety mogłyby być na premierze Amberboja, biorąc pod uwagę popularność medialną pierwszego członu nazwy piwa...Comment
Comment